Gå til innhold

Elsker mine Bose Soundsport, men trenger en arvtager.


Footy

Anbefalte innlegg

Har brukt Bose Soundsport i 1,5 år nå... elsker de...men..

På like lang tid har jeg også fått ødelagt 3 par. Har fått nye av elkjøp hver gang, så det er ikke et problem, men nå gidder jeg ikke mer.

 

Hver gang er det venstre øret som slutter å fungere, og hver gang er det kontakten i jack'en som taker for seg (bare venstre øre)

 

Skulle da gjerne fått anbefalt noen som sitter like godt som Soundsport.. Altså den type øreplugg. finnes det noen andre? har prøbd JBL sine (https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/hodetelefoner/JBLREFMINIRD/jbl-reflect-mini-in-ear-hodetelefoner-rod) og de var ikke i nærheten av samme komfort..

 

takker!

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Shure er jo som mange sett på som kongen av IEMs, de har og utbyttbare kabler så dine problem med bose soundsport vil plutselig bli ett mye mindre problem. innen samme prisklasse som Bosene havner du på en Shure SE315, og jeg tror ikke du kommer til å gå feil med disse. 

 

https://www.prisjakt.no/product.php?p=693872 

 

Når det kommer til komfort er det litt vanskelig da vi alle har forskjellige ører og forskjellig utformet ørekanaler, men du får vertfall med plenti forskjellige "earpices" med i pakken hos Shure, selv foretrekker jeg skumgummi proppene som former seg etter ørekanalen din da disse sitter godt og er komfortable. 

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Må si meg enig med Shure, selv om de kan være ganske kostbare (sammenlignet med CHI-FI). 

 

De kommer nok til å sitte annerledes. Antageligvis bedre i øret (pga over-ear kabel) men ikke nødvendigvis like bra i ørekanalen (mangler StayHear® tips).

 

Har erfaring med SE-215 og SE-535. Begge husene (og kablene) er bygget som tanks. Har overlevd vaskemaskin, støvsuger og generell uvøren behandling. Har dog hatt kabelbrudd og mistet lyd i ene øret, men erstattet da bare kabelen (MMCX-connector) og de var gode som nye. 

 

Usikker på hvordan lyden er i Bose. SE215 derimot er varme og morsomme uten å være for mye dypbassdrevet og udetaljerte. SE535 er mer analytiske og strammere uten å bli lyse og harske. 

Lenke til kommentar

Det er riktig; det følger med kabel til 315, men ikke med mikrofon så langt jeg vet (mine 846 hadde ikke slik kabel med, men fikk med 2 forskjellige kabler i forskjellige lengder). Mikrofonkabel finnes også i utgave med lightning plug og innebygd DAC. Det finnes også tredjeparts leverandører av kabler.

 

Det fine med dette konseptet; pluggene holder "evig", men kablene kan man bytte ut etter som man sliter dem ut - eller man bytter når nye tilkoblingsstandarder dukker opp (f.eks lightning). Rimelig sikker på at USB-C-kabel dukker opp etterhvert også, med innebygd DAC.

Endret av TGB
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Her har det vært stille litt, men har ikke hatt tid.

 

fikk tilslutt fingern ut og dro ned på 4Sounds for å kjøpe med et par 315SE. Ble derimot overasket da selger fortalte at han ikke anbefalte de. de hadde visstnok slitt mye med klager der de knekker i kontaktpunktet på selve pluggene.

 

noen lignende erfaringer her?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EkRmMDKFIU

Jeg har prøvd mange forskjellige trådløse hodetelefoner og må med hånden på hjertet si at Bose Soundsport er de jeg er desidert mest fornøyd med! Har brukt de i 1 år nå og ikke hatt noen problemer; synes byggekvaliteten er god og har aldri opplevd problemer med at lyden klipper (det problemet hadde jeg både på jaybird, sony og denon sine). Om de hadde gått i stykker hadde jeg glatt kjøpt et par identiske for å erstatte de!

 

Har forøvrig QC35 også til bruk på fly, tog, buss og jobb (om jeg vil lukke verden ute), og supplerte med et par Apple Airpods i dag til hjemmebruk når jeg gjør husarbeide etc... Har brukt Soundsport til dette før, men tenker å dedikere disse permanent til løping eller andre aktiviteter som gjør at "kabelen" er kjekk å ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...