Gå til innhold

[Løst] Se etter hva som mangler i søknaden min


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Grunnen til at jeg søker stillingen er den store lidenskapen jeg har for salg.  Jeg liker egenskapene ved denne jobben, som å sette mål og jobbe hardt for å nå dem og nye utfordringer hver eneste dag. Det å få muligheten til å lære nye ting og stadig utvikle meg gir meg drivekraft og motivasjon.

 

I meg vil dere få en ansatt som vil alltid gjør sitt beste for å hjelpe kundene og sikre at de alltid er fornøyde med servicen de får.

 

Min nåværende arbeidsgiver har gitt meg tilbakemeldinger om at jeg er ansvarsfull, har mye pågangsmot og arbeider målrettet. 

 

 

 

 

Endret av Spørsmål-Navn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+921324

Hei.

Noen tilbakemeldinger:

1. Kanskje det er lurere å skrive at du har egenskaper som passer for stillingen, fremfor at stillingen har egenskaper. F. eks:

Jeg har egenskaper som passer seg for denne jobben: Jeg setter mål og jobber hardt for å nå disse. Jeg liker en hverdag med utfordringer, og øyner ofte muligheter for å lære nye ting. Det er slikt som utvikler meg, gir meg drivkraft og motivasjon. 

2. Siste linja er ganske bra, her viser du til konkrete erfaringer andre har med deg. 

3. Setningen i midten er grei nok, men høres på grensen til religiøst ut. Forsøk å bytt ut "i meg" med noe annet. Kanskje du her kan ymte frempå at du er et godt tilskudd til et kollegiale, og ikke bare en god kundebehandler: Med meg på laget vil dere ha en medarbeider som alltid gjør sitt beste (...), og som bryr seg om sine kolleger.  Jeg understrekte et eksempel på en kvalitet, men syns du bør skrive noe som du syns tilfaller deg som medarbeider. 

4. I sin kondenserte form er det du skrev slettes ikke dårlig; gjennom teksten får vi vite mange nyttige sider av deg som potensiell arbeidstaker. Men jeg syns teksten som helhet er alt for kort. Jeg mener det er på sin plass å nevne noe om sin faktiske identitet i en jobbsøknad: Slikt som hvor gammel du er, hvor du er fra, hva slags utdannings- eller jobbakgrunn du har. Du nevner din nåværende arbeidsgiver, og jeg syns du fint kan inkludere hva stillingstittelen og noen av dine erfaringer har vært i denne jobben.

 

Lykke til med jobbsøking!

 

Endret av Slettet+921324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...