Gå til innhold

Når kommer det en verdig android konkurrent til iPad Pro 10.5?


Ziff

Anbefalte innlegg

Jeg hadde egentlig bestemt meg for en Samsung Tab S3 før den ble lansert, og synes at den virket helt OK ved lansering også. Men så viste deg seg at Apple klarte å kutte ned på kantene/bezel og få en større skjerm, samt bedre single thread ytelse, og ikke minst 120hz. Dermed synes jeg rett og slett ikke Tab S3 er verdt det til prisen den selges for i dag. Spørsmålet mitt er om jeg må vente et helt år (S4?) på at det kommer en verdig android konkurrent med tilsvarende specs? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært i den situasjon at jeg har brukt Samsung Galaxy Tab S som min faste følgesvenn i mange år! Dette er et nettbrett med 10,5" skjerm og var perfekt i forhold til multimedia bruk. Pga. skjermformatet som var 10,5" så fikk man utnyttet større deler av skjermen med tanke på filmvisning.

 

Jeg ville bytte den ut men samsung kuttet ut å lage 10,5" skjermer på sine nyere nettbrett. Både Samsung Tab S2 og Tab S3 kom i 9,7" format, som er helt jalla i forhold til filmvisning.

 

For noen uker siden solgte jeg min trofaste Tab S og kjøpte meg nye iPad Pro 10.5" siden Apple endelig kom med et nettbrett i dette formatet. 

Ja, den er litt dyr. Men vissst F### den er verdt prisen :) Stor fornøyd med den  så langt.

 

Hvis du er er ute etter 10.5" format, så tror jeg du må se bort fra Samsung siden de har endret retning jamfør sine nettbrett som er på markedet nå.

Lenke til kommentar

Om den er 10.5" eller 9.7" har veldig lite å si for meg. Jeg kommer til å bruke den hovedsaklig til lesing og browsing, så jeg vil helst ikke ha 16:9 format, men alt mellom 16:10 og 4:3 er fint. Jeg regner med at du hadde en som var 16:9 siden du brukte den til film?

 

S3 (og S2 som jeg har prøvd) er helt fine, men jeg synes det er litt drøyt å betale såpass når Apple har fått bedre specs som nevnt over. Jeg ønsker meg også smalere kanter og større skjermflate samt ytelsen og 120hz nå som jeg vet at det finnes (og til samme pris som S3). Jeg kan jo tenke meg at Samsung (eller noen andre android produsenter) skjerper seg men spørsmålet er hvor kjapt...

 

Det kan godt hende jeg kjøper Apple en gang i fremtiden, men ikke nå. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...