RaymondK Skrevet 17. juli 2017 Del Skrevet 17. juli 2017 Er det noen her som driver med spiring av bønner og slikt? Jeg har forsøkt meg på litt forskjellige spirer i det siste. Har hatt stor suksess med kikerter, reddik og linser. Har nå forsøkt meg på "rosecoco beans" fra den lokale "eksotisk mat" sjappa. Jeg bløtla dem i vann over natta, og har i ca to dager oppbevart dem i et dørslag og skylt dem grundig med vann noen ganger for dag. Det er ingen tegn til spiring, men dem har begynt å få blåe flekker. Nesten slik som utvalgte sopper får når dem blir skadet. Noen som vet hva det er eller hvorfor det oppstår? Regner med det vil være ok å spise dem etter koking!? Lenke til kommentar
aklla Skrevet 17. juli 2017 Del Skrevet 17. juli 2017 Det holder med en tråd, https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1780354 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg