Gå til innhold

Forskjell på de buyer panner?


niwi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjenner ikkje til forskjellane, men eg har hatt ei Hellstrøm-panne ei stund, som er laga av de Buyer. Som med alle jernpanner tar det litt tid og bruk før den har fått eit belegg som fungerer som non-stick, men den blir stadig betre. Bruk nok olje og sånt i starten så merkar du at den blir betre heile tida. Til forskjell frå teflonpannene som blir dårlegare jo meir dei blir brukt.

 

Det er veldig greit å ha ei panne ein kan steike egg, biff og fisk i.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mineral B-variantene til de Buyer er karbonstål. Søk litt rundt på Youtube etter "mineral b seasoning" eller "carbon steel pan seasoning" så får du noen tips om hvordan disse bør "kjøres inn". Er denne innkjøringen/patineringen gjort riktig får man i praksis en non-stick panne som også tåler å brukes slik du bruker en vanlig jernpanne, f.eks. til bruning av kjøtt ved høy temperatur.

 

Belegget man får på en slik panne skal ikke vaskes bort, så vær forsiktig med såpe og skrubbing. Helst bør man bare skylle med varmt vann og tørke av. Vær også forsiktig med syrlig mat - en tomatrett som putrer en stund i en slik panne er syrlig nok til at den tar belegget. Da starter man på nytt igjen med å bygge opp belegget neste gang man bruker panna.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...