Gjest medlem-329093 Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Flere jeg kjenner har fryser som er konstant overfylt, det er liksom bare plass til å legge en frossenpizza uten eske på i fryseren alltid. De spiser et måltid av det som ligger øverst og så finner de noe annet å fylle på med. Klager alltid om at de måååå få ut noe av fryseren men går og kjøper noe på butikken i stedet, og så får de rester som må legges i fryseren... Jeg ser på det som i grenseland til å være noe sykelig. Jeg har f.eks. bare en pizza og noen brød i fryseren min fordi jeg liker å alltid ha "ferskt" brød som jeg kan ta noen skiver av og tine opp når jeg ønsker det. De har heller ikke noe bra i fryseren, det er liksom bare restemat. Men jeg har sett meg lei på andres hamstring. Vet ikke om hamstringen til disse folkene er noe som bør tas tak i. Eller er det jeg som er rar som ikke har en fryser fullpakket med mat? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Hvis du kjøper når det er billig, har en plan for når maten skal spises og har kontroll på innholdet i fryseren, kjør på. Vår forrige fryser var en type med topplading, og flere ganger i året kastet vi kilovis med kjekt-å-ha-mat. Du MÅ ha en plan, hvis ikke blir biodiesel resultatet. Lenke til kommentar
Valotunk Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Fryseskap er tingen. Da vet du til enhver tid hva du har, og har det lett tilgjengelig. Fryseboks gir mer kapasitet, men du aner ikke hva du har liggende i bunn og ender opp som i trådstarters beskrivelse. Lenke til kommentar
Galaxyx32 Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Å kalle det en mental sykdom tror jeg er å gå litt for langt, hehe. Men tror det kan stamme fra frykten for å gå tom for mat. I gamle dager var det nok stor frykt for å gå tom for mat, å dø av sult. Det ligger nok i genene våres å sørge for at vi har nok mat gjennom vinteren, og at barna fikk nok næring. Ser dette mye mer hos familier som har barn. Er jo greit å alltid ha noe mat i fryseren om de trenger det plutselig. Problemet blir jo at det blir så mye at de glemmer å spise det. Vi har også tilgang til så mye forskjellig mat nå at folk hamstrer som gale når det er tilbud f.eks. Jeg bor alene nå og har ikke mye i fryseren. Prøver spise gammel mat før jeg fryser ned nytt. Lenke til kommentar
gulpetter Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Det er nok meir eit fenomen med frysebokser enn -skap, ja. Det blir rett og slett litt for mykje mas og tjas å skulle grave seg heilt ned i boksen for å leite etter noko å ete, so då er det lettere å berre kjøpe noko nytt eller fryse ned gamle rester. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Mange har en tendens til å tro at frossen mat holder seg i årevis og månedsvis. Det er langt fra sannheten. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 16. juli 2017 Del Skrevet 16. juli 2017 Månedsvis er nok rett Kjøtt har holdbarhet fra 2 måneder til 1 år Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå