Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Er det noen her som har prøvd pipe sauce ?

Jeg har røyka litt pipe før og likte det så kanskje pipe sauce kan være av interesse.

jeg har oak barrel cider - den er god, men ikke en heldags for meg. Mulig det er forsøket på spritsmak i akkurat den varianten som gjør det.. Hørt mye bra om dem, og ypperlig kundeservice :)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer! Cr er en av mine favoritter, har alltid en flaske stående i kjøleskapet.

Vet du hvordan du skal fylle Cartomizerene? Jeg syns det er greit å fylle den største "kondomen" dagen som du drar av selve Cartomizeren med juice og så dytte ned cartomizeren med bunnen ned (den delen som man kobler til batteriet) og så bare se på at cartomizeren suget til seg juicen, og når den har gjort det så dytter jeg cartomizeren enda lenger ned og gjør samme prosess til all juicen i kondomen er sugd opp. Jeg kan deretter finne på å dryppe ekstra juice i cartomizeren mens den er i kondomen, bare for å sørge at cartomizeren har sugd til seg så mye som mulig. Dette er jeg bare første gang jeg fyller på, så er det bare å forsiktig blåse ut restene av juicen som er i røret i midten, tørke med litt bløtt papir og så sette i gang med å dampe..

 

Si ifra hvis det er noe du lurer på!! :)

 

Edit: Skriver på mobilen så jeg beklager rare skrivefeil :p

 

Har prøvd kondom metoden noen ganger ellers så drypper jeg når jeg fyller opp cartos.

Lenke til kommentar

Også er det veldig lett å få overdose av nikotintyggis. Spør lege eller apoteker, det er faktisk sånn at du må kunne den "riktige" tyggeteknikken ellers får du lett den ekle følelsen i hele kroppen man får av altfor mye nikotin. Mens jeg kan kjedevape på 11-12 mg ejuice hele kvelden uten noen problemer overhode.

 

Jeg tror at de som tjener på nikotintyggis og sånn drit er pissredde for at folk skal bli tilbudt ett mye billigere og bedre alternativ, som i tillegg øker sjansen for å bli kvitt røyken siden du fremdeles får den der "røykefølelsen".

Lenke til kommentar

Hvis meningen er å slutte å røyke så er det bortkastede penger, mener jeg. Du opprettholder nikotinsuget. Skal man slutte er den beste måten å kutte ut nikotinen helt.

 

Dette er tull. Mye av avhengigheten av røyken er å ha noe å fikle med i hendene, noe å ''røyke på'', noe man kan rose seg med, slappe av med eller gå på kafe og ta en ''røyk'' til kaffen eller etter middagen.

 

Vapingen hjelper enormt på dette, og holder suget etter en ekte røyk langt langt borte.

 

Man får til og med tak i nikotinfri juice og man kan fint kutte ut nikotinen og fremdeles ha ''vanen'' igjen. På denne måten kan du bytte ut røyken med noe helt ufarlig, og det er mye mye mye billigere. En røykevane kan fort koste ett par tusen (+++ av mange forskjellige grunner, du er ekstra stresset og røyker mer, kjeder deg mer og røyker mer, osv osv osv) mens vapingen er veldig prisvennlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...