Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

-Du kan velge å kjøpe utstyr og juice billigst mulig fra Kina, bestiller du med nikotin er det en liten risk for tollkluss. MVA tilkommer dersom sendingen prises(merkes) med mer enn 200NOK og havner i stikkprøve.

Eks: http://www.healthcabin.net/

 

-Du kan velge å kjøpe utstyr og juice litt dyrere fra USA, bestiller du med nikotin er det en liten risk for tollkluss. MVA tilkommer dersom sendingen prises med mer enn 200NOK og havner i stikkprøve.

Eks: http://www.madvapes.com/

 

-Du kan velge å kjøpe utstyr og juice enda et hakk dyrere fra UK, da er det ingen risk for toll. MVA tilkommer dersom sendingen prises med mer enn 200NOK og havner i stikkprøve.

Eks: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/

 

-Du kan velge å kjøpe utstyr fra norske sider til blodpris, du får da ikke nikotin.

Eks: http://www.e-sigaretten.no/

 

Merk at alle linker kun er eksempler for nasjonen, det er ikke nødvendigvis den billigste eller beste innen den nasjonen. Men alle de, utenom den norske, kan jeg personlig gå god for kvalitet og leveranse. Dessuten vil de to øverste prise ned og merke varene med eks "electronics" på forespørsel, for å slippe toll og MVA.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

-Du kan velge å kjøpe utstyr fra norske sider til blodpris, du får da ikke nikotin.

Eks: http://www.e-sigaretten.no/

 

Det var virkelig dyrt fra Norge ja.. Og uten nikotin blir jo helt meningsløst. Som røyk eller snus uten nikotin. Hva er poenget med det? Se kul ut? I guess.

 

Om noen er hypp på å starte å tjene penger, så lag en butikk med e-sigaretter og væske MED nikotin. Så bestiller dere fra Kina, og sender til kunder fra Norge..

Lenke til kommentar

Ulovlig. Men forøvrig så må jeg si at jeg er helt sikker på at mange røykere blir mer avhengig av handlingen av å røyke, enn selve nikotinen etterhvert. Det er ikke nikotinen det nødvendigvis handler om, den avhengigheten kan du knekke på 3 dager til en uke.. men handlingen, KOSEN med å ta seg en røyk, det er den jeg tror de fleste sliter med. Det er ihvertfall sånn med meg. Kosen blir på en måte borte når man må slutte å røyke.. e-ciggen er som en surrogatrøyk :)

Lenke til kommentar

Det ser ikke bra ut med pakka mi fra VaporGod som ligger i tollen nå ass!

På flaskene står det tydelig 0mg, men det står jo ikke 0mg Nikotin..

I innholdsfortegnelsen står det bla nikotin som ingrediens, det er dette tollen kicker på og derfor jeg ikke får pakka mi..

Som om ikke dette var nok, så blei ikke den persjonen jeg maila med fra VaporGod nå noe fornøyd heller..

 

Blir pakka returnert, så vil de refundere pengene mine og slutte med å sende pakker til Norge, da de ikke kan se at de kan forholde seg til reglene i tollen her..

Jeg spurte om det ikke egentlig ville vært best å gjøre innholdsfortegnelsen riktig iforrhold til innholdet, så vi alle kan tjene på det..

Dem får penger og vi får god juice..

Nevnte også at hvis de kan få til rett innholdsfortegnelse, så er jeg mer interisert i å betale for re-bottling og shipping enn å få tilbake pengene.

Venter på svar.... :hm:

 

Edit:

This would require us to create separate labeling for Norway since Norway is the only country that this issue has occurred. The MG level indicates nicotine content and has been accepted everywhere. With the minimal number of orders that come from Norway it's not financial feasible for us to create separate sets of labels for Norway. If this package comes back to us and you would like to pay to have it reshipped we can remove "nicotine" from the label this one time. After that I don't believe we can continue to risk packages being confiscated due to these over the top rules.

 

Thanks

VaporGod Support

Skreiv så tilbake at jeg skal videresende mailene vi har sendt; til tollen og høre om det er en mulighet for at dem kan ta en test for nikotin fra en av flaskene som et siste forsjøk.. :p

 

Lurer igrunn litt på hva dem mener med at dem kan "remove" nikotin denne ene gangen..

Hvordan da? Med sprittusj?? Nesten litt skaptisk til den der, hvis det er så vanskelig og dyrt og lage nye klistremerker mener jeg.. :p

Endret av Mitra
Lenke til kommentar

Holdt på å kjøpe meg en ProVari i kveld, men kom tilfeldigvis over denne fra SmokTek. I bunn og grunn er det samme systemet i en annen innpakning, men med variabel vatt i tillegg til variabel volt. Variabel watt er at man ikke trenger å tenke på¨ohm og volt. Bare sett den på wattstyrken du vil ha og så regner den automatisk ut hva slags volt du trenger utifra ohm-verdien på atmomizeren/cartomizeren du har satt på. Om jeg setter den til 8 watt så gir den meg altså samme styrken uansett om jeg setter på en 1.4 ohm atomizer eller en 4.5 ohm atomizer. No brain needed.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bprPzB6EzC0

 

Det er som om ProVari (variabel volt) og Darwin (variabel watt) fikk et barn. Eneste ulempen jeg ser for meg er at det er et rimelig nytt produkt, så det er ikke sikkert hvor udødelig den er - som ProVari.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Slipper all lukt.

808 er gode batterier, jeg startet selv med et 808-sett. Men personlig ville jeg likegjerne anbefalt deg å hoppe rett på et 510-T sett.

 

 

Bestilte en slik en

http://www.ecigwizar...510-t-tank.html

 

Prøver å finne ut hva jeg skal putte oppi den nå da - ser at Kattepus kjøpte på samme stede som meg, men juice fra et annet sted. Går det ikke fint å kjøpe alt på ett sted da, og fra UK så går det å bestille nikotin også ?

 

Faderullan.. skulle hatt et sånt test-sett med de 10 mest bestilte juice elns. Det er jo en haug av forskjellige flasker... aner ikke hvor jeg skal begynne, men ser at mange liker RY4 så fant en sånn på Liberty Flights

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

Faderullan.. skulle hatt et sånt test-sett med de 10 mest bestilte juice elns.

Dette tilbyr bl.a. TW :)

http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/totally-wicked-eliquid/tw-titan-fluid/10ml-tw-titan-fluid-10-bottle-multipack-product.html

 

Eller om du vil riske fra USA(har alltid gått fint for meg), så har MadVapes kommentarer og anmeldelser på alle sine juices, så du kan sortere etter karakter fra brukerne :)

 

Om noen er hypp på å starte å tjene penger, så lag en butikk med e-sigaretter og væske MED nikotin. Så bestiller dere fra Kina, og sender til kunder fra Norge..

Been on that for a while. Jeg har egentlig hele opplegget klart(fullstendig lovlig), jeg(firmaet jeg jobber i) mangler egentlig bare å velge en god og vid salgskanal, så vi kan dukke opp når som helst.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte på en ferdig sammensatt pakke, jeg aner jo ikke hva jeg burde bestille egentlig så jeg regner med at det kan bli en del prøving og feiling - dvs kjøper noe kliss jeg ikke vil bruke. Ved å ha en pakke med de 10 mest solgte ville jeg hatt større sjanse for å finne det jeg leter etter. Ser på Wicked linken her at jeg har 10 flasker, men jeg må velge hva jeg vil ha i dem selv. Skal kikke på MadVapes også :)

Lenke til kommentar

Lar du den stå med lokket av?

Det anbefales endel steder, og i tillegg anbefaler alle å riste meget godt - det har jeg utrolig nok aldri gjort, risting burde jeg ha kommet på selv :p

 

Nei har dem i kjøleskapdøren, så det hadde fort blitt mindre juice hvis den skulle stått åpen :p Rister alltid før jeg fyller på, bare for å få ingrediensene til å blande seg før jeg heller i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...