Veritæs Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 noen mesterkokk med bra forslag her? Lenke til kommentar
sofokles Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 Innbakte wienerpølser. Stikk i butikken og kjøp to indrefilleter. Skjær et snitt i hver av dem og legg en wienerpølse + hvitløk i hver. Salte og pepre. Brun de innbakte wienerpølsene i stekepanna, legg så i langpanna, sett inn i stekeovnen på 180 grader i 40 minutter. Server med saus, poteter og annen garnityr ala deg. Lenke til kommentar
Bach Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 Kutt pølsene i passe lange og passe strimler. Hiv oppi stekepanna sammen med finhakket charlottløk, fersk østerssopp, en god kladd smør og nykvernet pepper. Hell den ferdigstekte blandinga over i en liten kjele sammen med en 1/4l matfløte. Reduser (småkok) til ca halvparten av væsken er igjen. Mens mixturen reduserer koker du opp passe mengde pasta (feks tagliatelle) Når ting er ferdig danderer du "pølsa" på toppen av pastaen. Strø gjerne litt god ost på toppen eller noe grønt, så ser det litt fancy ut. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 Evt. kan du finne ut om du liker analsex. Lenke til kommentar
Wicked0ne Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 Potetstappe Le Mix M/ toast Innhold: To pølser Pose Potetstappe (trenger muligens melk og smør) Brød Ost Skinke Fremgangsmåte: -Kutt opp pølsene og stek de i en stekepanne -Kok opp potetstappe -Toast brød skiver med ost og skinke i et toast jern eller vaffelsteker (best) -Bland så pølsene i den ferdige potetstappen og legg toasten ved siden av mixen, pynt så med ketchup og litt dill. Voila! Potetstappe Le Mix M/ toast Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 Del i to, langs, og ha litt/mye ost med krydder på og hiv i ovnen med grill-element på, tjaa... ca.12-14min med full varme...du ser det når de er ferdige Btw. er mamma bortreist siden du ikke får mat... ? Lenke til kommentar
Veritæs Skrevet 6. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2003 er hybel kanin Lenke til kommentar
stoffix Skrevet 6. desember 2003 Del Skrevet 6. desember 2003 ta en stikkkontakt, plugge inn i hver ende av pølsen, og prøve en ny type grillpølse... (pass på å legge den på et ikke-strømledende underlag da..) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå