Gå til innhold

ting å gjøre med de 2 wiener pølser jeg liggende?


Veritæs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Innbakte wienerpølser.

 

Stikk i butikken og kjøp to indrefilleter. Skjær et snitt i hver av dem og legg en wienerpølse + hvitløk i hver. Salte og pepre.

 

Brun de innbakte wienerpølsene i stekepanna, legg så i langpanna, sett inn i stekeovnen på 180 grader i 40 minutter.

 

Server med saus, poteter og annen garnityr ala deg.

Lenke til kommentar

Kutt pølsene i passe lange og passe strimler.

Hiv oppi stekepanna sammen med finhakket charlottløk, fersk østerssopp, en god kladd smør og nykvernet pepper.

Hell den ferdigstekte blandinga over i en liten kjele sammen med en 1/4l matfløte.

Reduser (småkok) til ca halvparten av væsken er igjen.

 

Mens mixturen reduserer koker du opp passe mengde pasta (feks tagliatelle)

 

Når ting er ferdig danderer du "pølsa" på toppen av pastaen.

Strø gjerne litt god ost på toppen eller noe grønt, så ser det litt fancy ut.

:thumbup:

Lenke til kommentar

Potetstappe Le Mix M/ toast

 

Innhold:

To pølser

Pose Potetstappe (trenger muligens melk og smør)

Brød

Ost

Skinke

 

Fremgangsmåte:

-Kutt opp pølsene og stek de i en stekepanne

-Kok opp potetstappe

-Toast brød skiver med ost og skinke i et toast jern eller vaffelsteker (best)

 

-Bland så pølsene i den ferdige potetstappen og legg toasten ved siden av mixen,

pynt så med ketchup og litt dill.

 

Voila!

Potetstappe Le Mix M/ toast :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...