Gå til innhold

Innkjøp til leilighet - Sverige/Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Omtrent bare kjøtt og en del bakevarer. Brus er billigere, men det kan jeg ikke anbefale noen å kjøpe. Skal du kjøpe kylling så ikke kjøp det billigste da det etter min erfaring kan være noe seigt. Kyllingfilet har forresten blitt billigere i Norge og på Coop så får man ferske til rett over hundrelappen pr. kilo så det er egentlig ikke vits å kjøpe i Sverige det heller.

 

Edit; Tenker da på frossen kyllingfilet som aldri slår fersk. Det koster vel ned mot 60,-/kg for den billigste frossen, men det er ikke verdt det.  Kan ikke huske å ha sett fersk kyllingfilet på Nordby eller Svinesund.

 

Agurk er ofte billigere, men andre grønnsaker er ikke det. Snakker i forhold til de billigste norske alternativene som er akkurat like bra som det man får i Sverige.

 

Asiabutikken i Strømstad har en god del som er billigere, f.eks. scampi. Det er en "arabersjappe" innerst på Svinesund som har mye som er billig. Krydder er latterlig mye billigere der enn i Norge og f.eks. MaxiMat. De har også mye andre varer av "ukjente" merker som er meget bra. Anbefaler å ta en titt der. De pakker også varene for deg stort sett!

Endret av 4 3
Lenke til kommentar

Det er mye å spare, men bare hvis man kjøper litt mer enn litt. F.eks. grytekjøtt koster ca. 30-50,- (eller mer?) mindre pr. kilo så da må man kjøpe 2-3 kilo for å spare inn en tur som koster 100,-

 

Edit; En tur på polet med full kvote sparer inn en tur til 2-300,- lett.

Endret av 4 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...