Gå til innhold

Telenor med FRI data i Sverige


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

749,-/mnd uten binding for fri bruk og 100GB kvote i EU. Ikke verst.

 

Prøve å finne betingelsene for dette men fant ingen.  Noen andre som vet om disse ?   

 

Meget mulig at det er noen begrensninger siden de forsatt har Mobilt Bredbånd med maks grense på 40 GB.  Virker merkelig at det full åpning på mobil men ikke på MBB.  Da pleier det som regel være en form for regel om misbruk eller tilsvarende.  

 

Telia har et tilsvarende abonnement i Sverige men det har en maks grense på 100 GB pluss data rollover.  Ser ikke data rollover på Telenor sine abonnement i Sverige.  Kanskje de bare gambler på at ingen misbruker og laster ned en 1-2 TB hver måned.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

I Sverige er Telenor utfordreren, på samme måte som Telia er utfordrer i Norge. Det påvirker viljen til å gi gode tilbud. Jeg er fortsatt usikker på om ICE overlever i Norge.

Lenke til kommentar

Ice har en mektig eier som driter seddelbunker. På en annen side har Ice kommet inn med brask og bram to ganger for å redde markedet, så sklidd på de nybonete flisene og landet på ræva (Mitt inntrykk).

 

Men jeg tror selskapet og tjenesten kommer til å bestå. Det krever MYE energi, planlegging, logistikk og penger å bygge ut en infrastruktur, selv i dag. Nå vet jeg at sites blir brukt av flere operatører, men det krever fortsatt trekking av fiber, bygging av basestasjoner, avtaler med grunneiere som gjerne vil tjene penger på leieavtalene, utstyr osv.

 

Husk at Telenor og Telia har holdt på siden tidlig 90 tallet, mens Ice kom inn så sent som 2006, og emigrering til LTE i 2013. Selskapet har et LTE nett, men må leie kapasitet hos andre for 2G og 3G. Sånt er ikke gratis. De vil komme seg opp og frem, men over mange, mange år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...