Gå til innhold

Julekalender 2003 dag 6


Anbefalte innlegg

Er ganske lei av at det er galt å kritisere tilbudene. Jeg har ikke gjort det før nå, for selv om de tilbudene ikke var de produktene jeg ønsket meg så er det sikkert noen andre som har bruk for det. Prosjektor er dyr, men det var jo kjempepris. Hovedkort, kabinett osv er jo ting som noen trenger, og det er ikke noe galt med... har ikke lest de andre dagenes diskusjon så jeg vet ikke om det er noen som kritiserer der, men i dag følte jeg at tilbudene ikke var ment til noen!

 

Det er fortsatt billigere for meg å dra ned til digitalimpuls og kjøpe en (selv med busspenger).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Snekker'n : Synes du dagens juletilbud er bra?

Vel, utifra den % vise reduksjonen er jo dette et av de beste tilbudene som har vert i julekalendern, greit nok att det ikke lønner seg og kjøpe bare denne pga frakt, men frakten er det jo ikke webbutikken som har satt men et helt annet firma , nemmelig posten.

Men om du trenger kunn kjølepasta ja så kjøper du jo det og da er det vel bedre å få den til 49.- kr hos mpx enn til 79.- kr hos microplex som i tillegg til frakten smokker på et eksp gebyr på en 30 -40 kr.

Dessuten er vel dette som flere andre tillbud mest tilltenkt de som handler flere ting, gjør du det er dette et produkt som er så lite og lett at det ikke vill innvirke på frakten.

Kan jo nevne att jeg kjøpte en slik tube fra microplex da jeg måtte ha den i full fart og ikke hadde behov for noe annet da kom den på nermere 250.- kr.

Lenke til kommentar
Hardware.no tar nok inn en del tusen pr dag på å blande redaksjonell omtale med reklame.

Litt mer utfyllende takk ;)

Når man kommer inn på forsida ser disse juletilbudene akkurat ut som vanlige artikler. Ikke merket med at den aktuelle artikkelen kun inneholder reklame for en bestemt webshop.

 

Disse reklamesidene akkurat samme lay-out som vanlige artikler. Hadde ikke vært noe problem å endre på det hvis man ville unngå forveksling. Men i dette tilfellet ønsker man forveksling, for man tjener mer penger på det.

 

Interessant er også at på forsida er det en hw.no-logo ved julekalenderartiklene, men på den aktuelle siden fraskriver de seg alt ansvar.

 

Hvis man blar opp i f.eks. VG så vil man finne ordet "REKLAME" rundt noe som kan forveksles med redaksjonell omtale.

 

Jeg skjønner selvfølgelig at hw.no trenger å få inn en del penger for å holde maskineriet i gang, men på dette punktet selger de seg på en måte som seriøse nettsteder ikke ville vurdert en gang. Til slutt, jeg har ikke noe i mot reklame, men da får det ikke være ærlig reklame, og ikke gjemme seg bak noe annet.

Endret av buskmann
Lenke til kommentar

Buskmann; her er du helt på jordet. Hardware.no tar ikke betalt av nettbutikkene for å delta i julekalenderen, det er helt gratis, og er ett tiltak HW har gjort for å evt. skaffe leserne gode tilbud på produkter (selv om man ikke skulle tro det av produktene hittil:-) samt å skape litt moro mot jul. Skivebom å kritisere det syns nå jeg.

Lenke til kommentar
Det er godt mulig at jeg er helt på jordet. Jeg antok at hw.no tok betalt for å annonsere tilbud for webshopper. Mulig de ikke gjør det, jeg vet ikke.

Vi tar kroner 0,- for å ha tilbudene.

 

PS: Ser poenget med denne dagens tilbud, men det er faktisk ikke så lett å finne gode tilbud. Føler at marginene til butikkene blir mindre og mindre hvert år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...