Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Frifond søknad, Paintball relatert.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Skal søke frifond,

 

"Hei! Som nevnt så støtter Frifond kun forbruksutstyr, sikkerhetsnett, leie av bane, bygging av egen bane og markedsføring når det kommer til paintballaktivitet. Derfor er det dessverre ingen mulighet for oss å støtte investering i utstyr, slik som markører og kjeledresser."

 

"Som sagt støtter Frifond i liten grad investeringer i paintballutstyr, og etter du spesifiserte paintballkits ser jeg at vi heller ikke kan støtte dette. Dette er i tillegg å regne som investering i utstyr til personlig bruk etter våre retningslinjer punkt 2g. Det samme gjelder kjeledresser med logo"

 

Spørsmålet mitt er altså, kan jeg omformulere meg på noen måte som gjør det mer sannsynelig att jeg får kjøpt inn "all you need kits" og kjeledresser mtp sikkerhet? Noen som har erfaring med dette?

 

 

Ser nå att dette muligens er feil kategori.

Endret av Noxz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok ikkje så lett dersom dei fyrst har bestemt seg, det er ikkje så lett å bruke deira eigne retningslinjer mot dei.

 

Det du bør gjere er å spesifisere at dette er vernebekledning som enten er universalt eller kjøpt inn som sett med fleire størrelser. Dette for å ytterligare påpeike at det ikkje er snakk om personleg utstyr.

 

Deretter må du formulere søknaden etter organisasjonens formål. Ikkje fokuserer på at det er paintball aktivitet, men legg fokuset på kva formål dette utstyret har.

 

For eksempel kan du fokusere på kva dette tilbudet betyr for barn og unge, kor inkluderande det er, osv.

 

Eg reknar med at frifond ønsker å fokusere på aktivitetar som er ikkje-voldelige og passande for flest mulig. Så her bør du fokusere på alt som er positivt.

 

Kanskje du rett og slett skal seie at dette er eit lavterskel tilbud for gamere til å flytte fokus frå dataskjermen til fysisk aktivitet, og at dette tilbudet vil bidra til større friluftsglede og dermed være viktig for å hindre fedme og livsstilsjukdommar blant barn og unge?

 

Det er nok langt lettare å få støtte med eitt slikt fokus, enn det er om organisasjonen får inntrykk av at dette er støtte til ein kompisgjeng som ikkje vil betale utstyret sitt sjølv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...