Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Spotify i hyundai i30 2011model


Anbefalte innlegg

Hjelp!!! fått ny bil og trenger litt musikk i bilen. Brukte Spotify på ipoden koblet til med Bluetooth i den gamle bilen. Men finner ikke noe Bluetooth i denne.. Hvordan kan jeg få musikk i bilen??

 

Har en av disse: http://www.ebay.com/itm/Hyundai-Accent-Elantra-Genesis-Santa-Fe-Sonata-Tucson-Adapter-Cable-Ipod-Iphone-/332122497623

 

Men den passer ikke til min ipod.. Kan jeg bare kjøpe et adapter til den så den passer? Eller funker det ikke sånn?

Endret av buffy88
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-fsaSP0zV

Da har du vel en iPod med Lightning-kontakt. I teorien burde det funke med en overgang fra gammel 30-pins Apple til Lightning, men det må nesten prøves. Ligger masse på ebay fra noen kroner, men ville nok satset på litt mer kvalitet enn de billigste.

 

Dersom du kun skal spille musikk, og vil unngå ledninger, kan du kjøpe en BT til AUX-adapter. Masse på ebay her også, jeg har brukt både billige og dyre, med greit resultat. Bruker selv denne nå: https://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/tilbehor-lyd-bilde/LEVELLINKBK/samsung-level-link-tradlos-adapter-eo-rg920bbegus

 

Ellers enig med syar2003 at en bedre løsning er å installere dab+-adapter med BT og streaming, ev. å bytte ut hele spilleren. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...