Gunnaregil Skrevet 4. mai 2017 Del Skrevet 4. mai 2017 Jeg har insett at jeg får mange ekstra kalorier i meg på grunn av fett og oljebruk når jeg steker. Spesielt om jeg steker flere proteinpannekaker. Er det noen her som har tips til hvordan unngå det? Og, erfaringer med non stick panner? Lenke til kommentar
Brulejus Skrevet 4. mai 2017 Del Skrevet 4. mai 2017 Har veldig god erfaring med denne her: https://www.prisguide.no/produkt/sage-adjusta-bgr250bssuk-293610 Lenke til kommentar
Gunnaregil Skrevet 4. mai 2017 Forfatter Del Skrevet 4. mai 2017 Har veldig god erfaring med denne her: https://www.prisguide.no/produkt/sage-adjusta-bgr250bssuk-293610 takk men tenkte noe litt enklere og billigere Lenke til kommentar
BALT3 Skrevet 6. mai 2017 Del Skrevet 6. mai 2017 Kjøpte meg for ikke lenge siden ei non-stick stekepanne med keramisk belegg (hvit), den funker ganske greit og var ikke så dyr heller. Har ikke stekt pannekaker med den, men wok, fiskekaker, ris, kylling og så videre. Bruker sjeldent stekeolje. Noen ting vil sette seg litt fast hvis jeg ikke følger med, men den er veldig lett å vaske etterpå uansett. Det største problemet med non-stick er at de ikke varer, med en gang de begynner å bli slitt så begynner mat å svi seg fast. De tåler ikke høy temperatur, de tåler ikke metallredskaper og heller ikke plutselig temperaturfall. Stek på middels høy temperatur, bruk redskaper av plast eller tre (og ikke stable andre panner oppi), og vent med vask til etter middag. Beregn likevel å måtte bytte ut ei non-stick stekepanne etter et år eller to. Ikke kjøp en dyr en, de steker gjerne jevnere men min erfaring er at de ikke varer noe lengre enn billige stekepanner... 1 Lenke til kommentar
Gunnaregil Skrevet 7. mai 2017 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2017 Kjøpte meg for ikke lenge siden ei non-stick stekepanne med keramisk belegg (hvit), den funker ganske greit og var ikke så dyr heller. Har ikke stekt pannekaker med den, men wok, fiskekaker, ris, kylling og så videre. Bruker sjeldent stekeolje. Noen ting vil sette seg litt fast hvis jeg ikke følger med, men den er veldig lett å vaske etterpå uansett. Det største problemet med non-stick er at de ikke varer, med en gang de begynner å bli slitt så begynner mat å svi seg fast. De tåler ikke høy temperatur, de tåler ikke metallredskaper og heller ikke plutselig temperaturfall. Stek på middels høy temperatur, bruk redskaper av plast eller tre (og ikke stable andre panner oppi), og vent med vask til etter middag. Beregn likevel å måtte bytte ut ei non-stick stekepanne etter et år eller to. Ikke kjøp en dyr en, de steker gjerne jevnere men min erfaring er at de ikke varer noe lengre enn billige stekepanner... Takk! Kjøpte meg faktisk det igår og nå får jeg til og med stekt pannekaker uten olje eller smør Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå