Gå til innhold

Religion og global oppvarming


Anbefalte innlegg

Forskere og leger med Kansas State Board of Education har nylig funnet ut at det er en direkte forbindelse mellom global oppvarming og kristendom.

 

Det er fordi antallet pirater i verden har sunket betraktelig siden 1700-tallet. Dette er takket være kristendommens propoganda. Det dårlige ryktet piratene har der folk tror de er røvere og utskudd var det kristne prester og konfirmanter som startet å spre, da de så at pirater egentlig var gudommelige mennesker av en annen verden, som var mye mektigere enn dem selv.

 

Bakgrunnen av denne forskningen er blandt annet at i nåtidens piraters knutepunkt er Somalia, og somalia er landet i verden med lavest karbonutslipp.

 

Da kan man starte å tenke på hva slags løgner kristendommen har fortalt gjennom tidene, som hvor de kristne høytidene kommer fra.

 

BdkbJ6r.png

Endret av RogerNilsensen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Menneskene raserer jordens regnskoger. Men disse skogene er svært viktige for livet på jorden. De er støyfrie, vakre fabrikker som produserer oksygen og mat og danner livsgrunnlaget for utallige livsformer. Hvis alle skogene blir ødelagt, vil det gå enormt hardt ut over livet på jorden. Tenk på noen av de nærings og nytelesesmidlene som opprinnelig kommer fra regnskogene verden over: ris, mais, søtpoteter, sukkerrør, bananer, appelsiner, kaffe, tomater, sjokolade, ananes, vanilje, krydder, te , osv og tenk på noen av de medisinene som blir brukt som muskelavslappende middel før en operasjon, malaria, hjertesvikt , kreft og andre produkter. Hvilken andre helbredende midler som kanskje fortsatt er skjult, er ikke kjent. Mindre en en prosent av planteartene i regnskogene er blitt undersøkt av forskere. En botaniker sa: Vi ødelegger ting vi ikke engang vet finnes.

 

På Påskeøya i det sørlige stillehavet rager det opp noen store steinhoder over de gresskledde liene og stirrer tomt ut over havet. De som laget dem, svant bort for flere hundre år siden. Avskoging her på Påskeøya kan ha vært årsak til at en sivilissjon forsvant. Noen eksperter mener at folk måtte forlate disse stedene fordi de utryddet skogene der. Uten trær ble jorden ufruktbar, så de flyttet videre. Men i vår tids er det fare for menneskene gjør det samme med hele planeten. Kommer de til å gjøre det. Er det ingen ting som kan stanse prosessen. Mange forsøker å stanse den. I Himalaya skal kvinner ha klynget seg til trær i desperate forsøk på å hindre tømmerhoggere i å felle dem. I Malaysia har noen som tilhører stammer som holder til i skogen, stilte seg opp for å danne kjeder som skulle blokkere veien for tømmerhoggere og deres tunge maskiner. De 200 millioner menneskene som livsnærer seg av det som er i regnskogene, har en svært personlig del i krisen. Etter hvert som sivilisasjonen rykker fram, trenger de innfødte stammene lenger innover i skogene, noen ganger helt til de støter på innbyggere som rykker fram fra den andre siden. Mange stammer blir utryddet på grunn av de fremmmedes sykdomer. Andre som blir tvunget til å tilpasse seg utenverden, ender opp blant de fattige i byene. Der føler de at de ikke hører til i sammfunnet og lever et utsvevende liv. Men i verden er det ferd md å få øynene opp for deres vanskelige situasjon. Mange verden over har begynt å snakke om miljøvern.

Lenke til kommentar

Fordi et land som har omtrent ingenting av noenting, som gjør at de heller ikke slipper ut noe, driver med piratvirksomhet så betyr ikke det at kristendommen fører til global oppvarming siden de ikke likte pirater.

 

At tullball gir liten mening er en ting, men du har prestert å dra det til et nytt nivå. Det finnes ikke ord for hvor idiotisk det du skriver er, jeg oppfordrer til å komme med forslag til et nytt ord for å beskrive tullball av denne kaliberen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...