Gå til innhold

Microsoft og Google har nesten doblet nettskyomsetningen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I mange tilfeller så er det mer sikkert å leie serverplass. Redudanse og "dynamisk skalering" er veldig dyrt. Så lenge internettet ikke går ned så er man helt sikker og hvis nettet går ned så har det ofte lite å si om man har maskinvaren sin internt eller eksternt.

 

Forresten så har det vært vanlig med løsninger som er avhengig av Internett i mange år før skyen ble populær. Det er også noe av grunnen til at skyen er populær nå.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du skriver "2,566 milliarder dollar, som økte til 3,661 milliarder dollar" osv. Antar du ikke mener to - tre tusen milliarder, men det kan fort leses slik når du tar med så mange siffer etter kommaet som fort kan misforståes som tusen-avdeler! Dette er unødvendig presisjon som bare skaper forvirring. Skriv med en gjeldende desimal, 2,6 og 3,7 osv!!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

veldig uheldig utvikling at folk leier server til bedriftene sine istedenfor å sette opp sikker infrastruktur.

 

Alternativet er ikkje alltid "sikker infrastruktur". Alternativet er for mange ein haltande løysning basert på kva blånissane er villige til å setta av pengar til.

t tillegg betyr skyløysnigar for mange bedriftaret at ein kan ta i bruk meire avanserte løysningar enn ein har kompetanse til å drifta internt. For eksempel er ekstremt komplekst å ta i bruk heile Office infrastrukturen (Office, Lync, Exchange, SharePoint) til Microsoft internt. Som skytjeneste er det relativt trivielt. Det same vil vera tilfellet med andre tenester.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

veldig uheldig utvikling at folk leier server til bedriftene sine istedenfor å sette opp sikker infrastruktur.

Uenig. Synes det er en god løsning hvor små og mellomstore bedrifter kan kutte ned betraktelig på sine kostnader (utstyr, personell etc.) men fortsatt få et godt og sikkert produkt.

Lenke til kommentar

Ingressen er jo beint fram speculativ! Hvorfor fremhever ikke Digi Amazon som den desidert største i dette segmentet..større en de to neste lagt sammen! Hva slags journalistikk er det?

 

I ingressen skriver vi at Amazons posisjon (som en klar markedsleder -- noe vi har skrevet om en rekke ganger før) på ingen måte er er truet av veksten til de andre. Hva er spekulativt ved det? I brødteksten skriver vi at Amazon er større enn de fem neste til sammen. Hva er det du egentlig savner?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...