Gå til innhold

Holdbarhet på en åpen øl


LkUY

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du har to viktige sanser når det gjelder mat og drikke. Lukt og smak.

Er du usikker på om det kan drikkes/spises så først ser du på det. Er det noe åpenbar mugg eller noe? Hvis ikke så lukt på den. Lukter den dårlig? Hvis ikke så smak på den. Smaker den rart? I såfall kast det.

Lenke til kommentar

kaller seg skogslik og drikker ikke øll som et skikkelig mannfolk

 

hva er det neste? fyrstikk nakke og bollefisk til muskler?

 

er ølen ikke drukket innen 12 timer så lar jeg den gå

Lenke til kommentar

kaller seg skogslik og drikker ikke øll som et skikkelig mannfolk

 

hva er det neste? fyrstikk nakke og bollefisk til muskler?

 

er ølen ikke drukket innen 12 timer så lar jeg den gå

vi har bare en diskusjon på påskehytta her som kjørte seg fast.. vi trengte inspirasjon :) :)

Lenke til kommentar
  • 6 år senere...
Trondir skrev (16 minutter siden):

Jeg drakk nettopp en øl som har stått åpen på kjellerverkstedet i seks dager. 
jeg skjønte det først etter at boksen var tom at smaken og kullsyren er der i passe grad! Melder kanskje i morgen:)

Dette er ikke en vits, det er en sann historie.

To kompiser av meg var paa Kongsberg Jazz Festival, der de laa i telt

Dene ene av dem vaaknet om natta og var tissetrengt og  ordnet seg i ei oelflaske, som laa i teltet.

Om morgenen, vaakner han andre, leter etter slanter og finner en virkelig god en og tar en skikkelig slurk.

Hvordan smakte det, spurte han ene, som vaaknet, mens han holdt paa.

Den var litt doven, svarte han.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...