LkUY Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Har en øl som er åpnet. Står i romtemperatur. Hva er holdbarheten på en åpnet pils? Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Hadde fint drukket den dagen etter (hvis den ikke er blitt helt flat da), men hadde helt den ut etter et døgn eller noe. Lenke til kommentar
LkUY Skrevet 19. april 2017 Forfatter Del Skrevet 19. april 2017 Er den drikkbar etter 2 dager? lol Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Du har to viktige sanser når det gjelder mat og drikke. Lukt og smak. Er du usikker på om det kan drikkes/spises så først ser du på det. Er det noe åpenbar mugg eller noe? Hvis ikke så lukt på den. Lukter den dårlig? Hvis ikke så smak på den. Smaker den rart? I såfall kast det. Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 (endret) Pils er såvidt drikkbar til vanlig, så en 2 dager gammel åpnet en kan umulig være noe særlig å helle ned i skrotten. Endret 19. april 2017 av Skogslik Lenke til kommentar
El burro Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Du blir ikke syk om den har stått åpen en dag, men det smaker ikke godt. Pils bør nytes når den er nyåpnet og kald!. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 kaller seg skogslik og drikker ikke øll som et skikkelig mannfolk hva er det neste? fyrstikk nakke og bollefisk til muskler? er ølen ikke drukket innen 12 timer så lar jeg den gå Lenke til kommentar
Krozmar Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Når øl ikke smaker godt drikker man det ikke Ellers er det vel fult mulig å drikke 2 dager gammel øl uten å bli dårlig av det, men fatter ikke hvorfor man skulle finne på å drikke død, lunken øl som lukter helvette... Lenke til kommentar
LkUY Skrevet 19. april 2017 Forfatter Del Skrevet 19. april 2017 kaller seg skogslik og drikker ikke øll som et skikkelig mannfolk hva er det neste? fyrstikk nakke og bollefisk til muskler? er ølen ikke drukket innen 12 timer så lar jeg den gå vi har bare en diskusjon på påskehytta her som kjørte seg fast.. vi trengte inspirasjon :) Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Du kan jo bruke restene til å lage mat med da. Mange gode matoppskrifter med øl i. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Ville nok ikke drukket den selv - men det du kan gjøre er å helle 10% av den i et glass og fylle opp med en ny øl. Den vil ikke påvirke smak eller kullsyre i nevneverdig grad, og du får brukt den opp. Lenke til kommentar
Nstin Skrevet 19. april 2017 Del Skrevet 19. april 2017 Maks et par timer. Helst ikke mer enn en time. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 20. april 2017 Del Skrevet 20. april 2017 Den er holdbar i noen minutter med mindre man kan forsegle den ordentlig og selv da har man startet prosess som ikke lar seg stanse. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 20. april 2017 Del Skrevet 20. april 2017 Jeg forstår spørsmålet, men jeg skjønner ikke problemet. Lenke til kommentar
Trondir Skrevet 25. august 2023 Del Skrevet 25. august 2023 Jeg drakk nettopp en øl som har stått åpen på kjellerverkstedet i seks dager. jeg skjønte det først etter at boksen var tom at smaken og kullsyren er der i passe grad! Melder kanskje i morgen:) Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 25. august 2023 Del Skrevet 25. august 2023 Trondir skrev (16 minutter siden): Jeg drakk nettopp en øl som har stått åpen på kjellerverkstedet i seks dager. jeg skjønte det først etter at boksen var tom at smaken og kullsyren er der i passe grad! Melder kanskje i morgen:) Dette er ikke en vits, det er en sann historie. To kompiser av meg var paa Kongsberg Jazz Festival, der de laa i telt Dene ene av dem vaaknet om natta og var tissetrengt og ordnet seg i ei oelflaske, som laa i teltet. Om morgenen, vaakner han andre, leter etter slanter og finner en virkelig god en og tar en skikkelig slurk. Hvordan smakte det, spurte han ene, som vaaknet, mens han holdt paa. Den var litt doven, svarte han. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå