Gå til innhold

Utgått på dato - Super økologisk hel pepper - kontra ny dårligere kval. hel pepper


Anbefalte innlegg

Har jo vært å reist litt, og i India, nærmere bestemt Goa, var jeg på en "Krydder" farm, der jeg kjøpte med meg noen poser med skikkelig god økologisk hel pepper.

Det er jo grenser for hvor mye pepper man får brukt, og nå ser jeg at utløpsdatoen har blitt nådd.

 

Går vel ut i fra at det ikke er noe farlig, til og med at det er økologisk pepper vi snakker om, men noen "pepper nerder" der ute som kan svare på om det fortsatt vil lønne seg å bruke denne gode pepperen i forhold til f.eks at jeg bare kjøper svarte pepperkorn på Meny lliksom.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pepperkorn (som strengt tatt ikke er en pepper) har omtrent samme holdbarhet som te når den oppbevares riktig. Så og si evig. Men som ahpadt sier, så mister krydder smak over tid og det er her denne "holdbarhetsdatoen" kommer inn, tipper jeg.

Knus den, lukt (forsiktig) og smak. Er den fortsatt like god, så bruk den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...