Gjest Slettet-IHZgkuqNJD Skrevet 13. april 2017 Del Skrevet 13. april 2017 (endret) Eg fann ein pakke med bacon bak ein skuff på kjøket. Han var heilt turr og hard men eg steikte han likevel. Han var heilt grei å eta. Finn nokon her bacon bak skuffen på kjøet som er heilt turr og hard er det ikkje farleg å eta han. Endret 28. oktober 2018 av Slettet-IHZgkuqNJD 2 Lenke til kommentar
0laf Skrevet 13. april 2017 Del Skrevet 13. april 2017 Ingenting er som litt salmonella og E.coli om morgenen ! 4 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IHZgkuqNJD Skrevet 14. april 2017 Del Skrevet 14. april 2017 (endret) Bacon har såpass mye salt at jeg tror ikke den blir dårlig så lett. Uansett var den tørr. Den var altså utsatt for to ting man pleier å konservere kjøtt med. Da tror jeg det er ganske trygt. Endret 14. april 2017 av Slettet-IHZgkuqNJD Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 14. april 2017 Del Skrevet 14. april 2017 (endret) Du lever enda og er tydeligvis ikke syk, så det gikk jo bra ^^Men hvordan var det å steke knusktørr bacon? Den kunne sikkert smuldres opp og brukes som topping i bakt potet, omelett og masse annet. Kanskje i sauser også. Endret 14. april 2017 av Taurean Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IHZgkuqNJD Skrevet 14. april 2017 Del Skrevet 14. april 2017 (endret) Du lever enda og er tydeligvis ikke syk, så det gikk jo bra ^^ Men hvordan var det å steke knusktørr bacon? Den kunne sikkert smuldres opp og brukes som topping i bakt potet, omelett og masse annet. Kanskje i sauser også. Baconen hadde same turrleik som det meste av turka kjøt. Han var enno mogeleg å bøya uten at han knakk men han var langt turrare enn vanleg bacon. Endret 28. oktober 2018 av Slettet-IHZgkuqNJD 1 Lenke til kommentar
Vox_populi Skrevet 14. april 2017 Del Skrevet 14. april 2017 Bacon har såpass mye salt at jeg tror ikke den blir dårlig så lett. Uansett var den tørr. Den var altså utsatt for to ting man pleier å konservere kjøtt med. Da tror jeg det er ganske trygt. Faktisk tre konserveringsmetoder: bacon er jo røyka også.Problemet med gammel bacon er at fettet blir trått. Men farlig blir det jo ikke av den grunn, får bare litt usmak. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå