Rolvern Skrevet 4. april 2017 Del Skrevet 4. april 2017 Dere skal lage en treretters middag (Forrett, hovedrett + dessert) Hovedretten skal ha kjøtt fra storfe, lam/sau, vilt, svin eller kylling. Ikke tillatt: Ferdige matretter Middagen skal inneholde ingredienser fra alle kostgruppene. På skolen får dere: Mel (fint og grovt), havregryn Margarin, olje, smør Sukker, melis, vaniljesukker, bakepulver, kakao, honning Krydder, soyasaus, chilisaus, sitronsaft, buljongterninger Oppskrifter med fremgangsmåte. Oppgi hvilken kostgruppe de ulike ingrediensene tilhører. Skriv (1), (2), (3) eller (4) bak ingrediensen. Dette er oppgaven vi trenger hjelp til, hadde vært veldig fin hvis noen kunne hjelpe oss med denne oppgaven. På forhånd takk Lenke til kommentar
y tho Skrevet 4. april 2017 Del Skrevet 4. april 2017 Du sier egentlig ikke konkret hva du trenger hjelp med.. Du gir oss en hel oppgave, forventer du at noen gidder å gjøre skolearbeidet for dere? Dere gjør jo dette for å lære, prøv dere frem, sitter dere fast spør om litt mer spesifikke ting. Sjansen for at noen gidder å gjøre alt for dere er minimal 3 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 4. april 2017 Del Skrevet 4. april 2017 SuppeSpagettisjokolademuffinsmer hjelp får du ikke av meg. 2 Lenke til kommentar
H80 Skrevet 1. mai 2017 Del Skrevet 1. mai 2017 Betasuppe på knokekraft Svineknoke med poteter Ost og kjeks 1 Lenke til kommentar
amativeReflection Skrevet 2. mai 2017 Del Skrevet 2. mai 2017 lag sånn nymotens fancy mat der porsjonene får plass på en tannpirker. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 2. mai 2017 Del Skrevet 2. mai 2017 Ost og kjeks, hahahaha ^^ Kan dere kjøpe hva som helst utenom dét som er i oppskriften? Eller skal dere bare kjøpe proteinet selv? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå