Gå til innhold

Boeuf Bourgignon med bankekjøtt?


Anbefalte innlegg

Skal lage Boeuf Bourgignon i helgen, og oppskriften nevner bl.a om man velger bog eller høyrygg så skal gryten småkoke med dette 30 minutter før man legger i grønnsakene.

Da jeg handlet i dag, så greide jeg å kjøpe bankekjøtt, har ingen erfaring med å bruke bankekjøtt, så lurer vel egentlig bare på om det går greit å bruke i Boeuf Bourgignonen og ev. hvor lenge det bør småkoke før jeg hiver i grønnsakene?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...