Gå til innhold

VG støtter omskjæring av guttebarn


  

39 stemmer

  1. 1. Bør rituell omskjæring av gutter under 15 år forbys?

    • Ja
      37
    • Nei
      2
  2. 2. Kommer du til å slutte å kjøpe VG etter dette?

    • Ja
      2
    • Kjøper aldri VG uansett
      32
    • Nei
      5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt å se at hele kommentarfeltet i VG fordømmer standpunktet deres. På tide at alle de store partiene tar avstand til lemlesting av barn i partiprogrammene sine. I Storbritannia har muslimene fått egne sharia domstoler som diskriminerer kvinner. Tror de har rundt 70 av disse sharia rettene, som opererer som egne domstoler. Galskap!

Jeg skulle også gjerne sett forbud mot etablering av religiøse skoler på partiprogrammene. Finnes mange skrekkeksempler hvor Islamske skoler har blitt brukt i radikalisering av barn. Hvis slike ting tillates finnes det til slutt ingen grenser her i Norge heller. Snikislamisering er pokker ikke fremmedfrykt, det er en høyst reel trussel mot våre verdier.

Endret av Dono1900
  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Vi håper SVs landsmøte tenker seg grundig om i denne saken, og ikke ender med et vedtak som har sitt utspring i gode forsetter, men som i praksis vil være diskriminerende mot en religion som har det tøft nok i dagens Europa."

 

Jeg ser at de nevner jøder, men hvem sikter de til når de her runder av artikkelen? Muslimer? Kanskje vi skal innføre sharia-retter i Norge også for å bøte på all urettferden de opplever...sigh

 

Uansett så er dagens religioner utgått på dato. At barn skal lære disse fortellingene på skolen, kun fordi så mange idioter tror på dem, er latterlig. Vi kunne brukt tiden på mye mer fornuftige ting. Religion ble brukt som en form for masse-kontroll og er intet annet enn en svindel. De opererer ikke akkurat som non-profit-organisasjoner. Profitten til Vatikanet fikk seg heldigvis en knekk når det kom fram at de drev med seksuelle overgrep mot barn.

Lenke til kommentar

VG advarer på lederplass mot å forby rituell omskjæring av gutter under 15 år fordi det "griper inn i religionsfriheten". Skandaløst spør dere meg. I et sivilisert samfunn bør det være selvskrevent at man ikke kutter i barn med mindre det er strengt nødvendig.  

 

Jeg har kjøpt min siste VG-avis. 

 

http://www.vg.no/nyheter/meninger/sv/sv-og-omskjaering/a/23951296/

 

Ikke overraskende mener VG at et forbud ville være rasistisk og stille de femten jødene som er igjen her i landet i en vanskelig situasjon.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

De skyver jødene foran seg. Nesten samtlige guttebarn som blir omskåret i dag er fra muslimske familier. De har ikke baller(no pub intended) til å snakke om det og det villie vært vanskelig å forsvare praksisen uten å referere til de forfulgte jødene. Som er litt ironisk i og med jødehatet stort sett kommer fra muslimer i Norge i dag.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar

 

 

 

Ikke overraskende mener VG at et forbud ville være rasistisk og stille de femten jødene som er igjen her i landet i en vanskelig situasjon.

 

 

Nei, ikke overraskende oppfører de nyttige idiotene som kalles journalister seg på en slik måte. Man skulle tro journalistutdanningen (if any) lærte dem hva ordet rasisme betyr.

Lenke til kommentar

Denne diskusjonen spretter opp fra tid til annen, akkurat som barne-hijab. Faktum er at ALLE partiene på stortinget ga tilslutning til dagens omskjærings-regler. Denne saken er i praksis "død" i overskuelig fremtid, selv om noen er frempå fra tid til annen for å score ett eller annet populistisk poeng.

Lenke til kommentar

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle skjønner at religionsfrihet hander om frihet til å utøve religion. Når en religion sier at man skal omskjære barn så har du ikke religionsfrihet om du ikke kan omskjære barn  ;)

 

 

Hvor er religionsfriheten til barna som blir omskjært, da?

 

 

Den finnes ikke. Ikke alle kan ha religionsfrihet. Akkurat som at ikke alle kan være verdensmestere i boksing. Den enes brød den andres død.

 

Så alt religioner påbyr skal være lov? Så får barna bare tåle den ondskapen de blir utsatt for? Det uskyldige barnet som blir mishandlet har ikke valgt noen religion i det hele tatt...

Endret av Markedsfundamentalisten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...