Gå til innhold

Sammenleggbart skjerm-stativ (bærbart)


Gjest Slettet+45613274

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+45613274

Hei,

 

Når jeg er på farten og bruker laptop så er sittestillingen veldig dårlig. Bøyd nakke og krummet rygg er ikke bra i lengden. Jeg søker derfor en laptop-stand som kan holde 1 skjerm og som er mulig å heve og senke (mer jo bedre). Den må også selvfølgelig være bærbar og helst sammenleggbar. Jeg planlegger å kjøpe en separat skjerm som jeg monterer på denne og kobler i laptopen. På den måten får jeg bruke laptopen som den er, men kan heve hodet og jobbe mye mer avslappet.

 

Om noen har erfaringer de kan dele er det supert! Prøvde å lete litt rundt på ebay og diverse sider, men har ikke funnet noe ennå.

 

Takk på forhånd,

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Måten jeg har løst det på før er å bruke et stativ som tilter og hever hele laptoppen, slik at laptop skjermen kommer høyere. Jeg har da hatt 17" skjerm på laptoppen. Tastaturet blir jo stående i 45°, så derfor har jeg brukt et ekstra tastatur i stedet. Logitech hadde et slikt kombo produkt før ihvertfall..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Jo, det er jo en løsning. Men da får man to tastatur istendefor to skjermer. Jeg foretrekker sistnevnte da begge kan brukes samtidig. 

Lenke til kommentar

Det er klart, men er det ikke voldsomt tungvindt å hale på en hel skjerm og stativ i tillegg?

 

En slik er det jeg har:

 

logitech_alto.jpg

 

Delen under selve laptoppen foldes over tastaturet når man legger det sammen. Veldig kjekt å frakte med seg, og veier jo heller ikke stort.  For det meste er det jo bare plastikk..

 

Edit: Er også litt usikker på hva du mener ellers, kanskje du finner noe her?

Endret av Gabri3L
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Det er det beste jeg har sett iallefall. Men ønsker mer modularitet. Føler man blir for låst til høyde og avstand med den der. 

 

Tanken er jo å kjøpe en liten 13-15" som er syltynn. Kombinert med et hendig stativ som kan klappes sammen ser jeg ikke at det blir altfor stort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...