After Dark Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 Gå på ein restaurant som kan lage biff eller lær deg å lage det sjølv heime. Eit par minutt på kvar side, så evt. litt ettersteiking på lågare varme dersom den er litt tjukk med ein kladd smør, litt fersk rosmarin og timian. Bone apple tea. Går du for ein god entrecote får du verkeleg god smak. Sterkt uenig i den siste linjen din! Hva inneholder egentlig entrecote utenom sener og fett? Er jo knapt noe kjøtt på det. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 Gå på ein restaurant som kan lage biff eller lær deg å lage det sjølv heime. Eit par minutt på kvar side, så evt. litt ettersteiking på lågare varme dersom den er litt tjukk med ein kladd smør, litt fersk rosmarin og timian. Bone apple tea. Går du for ein god entrecote får du verkeleg god smak. Sterkt uenig i den siste linjen din! Hva inneholder egentlig entrecote utenom sener og fett? Er jo knapt noe kjøtt på det. Då har du kjøpt dårleg vare. Feittet er jo akkurat det som set smak på kjøtet. Ein indrefilet er veldig mør, men den har lite smak sidan det er så lite feitt på den. Du ser vel kjøt på stykket under? 1 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 Fett er helt klart med på å skape god smak i biffen. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 Ja, selvsagt ser jeg fettet. Det er ikke slik at jeg ikke tåler fett på kjøttet, men med en entrecote mener jeg det blir altfor mye fett og altfor lite kjøtt. Lenke til kommentar
Lami Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 (endret) Har smakt entrecot i utlandet og Norge. Helt klart dårligere kjøtt i Norge. Jeg har smakt entrecote som ikke har fett utenom litt ytterst på kanten, har og smakt entrecote uten fett. Uansett - biff er himmelsk. Alle liker det. Endret 3. april 2017 av Lami Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 3. april 2017 Del Skrevet 3. april 2017 Vil du ha godt kjøtt så gå til en lokal slakter. Jeg kjøpte meg noen lammekoteletter, ca 100 kr for 4 stk, fy faen så digg de ble! Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 4. april 2017 Del Skrevet 4. april 2017 Har smakt entrecot i utlandet og Norge. Helt klart dårligere kjøtt i Norge. Jeg har smakt entrecote som ikke har fett utenom litt ytterst på kanten, har og smakt entrecote uten fett. Uansett - biff er himmelsk. Alle liker det. Entrecote uten fett, hvor får man det? Fikk plutselig lyst til en skikkelig tråd om biff! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå