Gå til innhold

Rippe programmer som knekker copy-beskyttelsen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går alt til skogen så tar du den med line-in fra en vanlig cd-spiller. Beste med optisk ut fra forsterker og optisk inn på pc'en, men funker med minijack også. Ta det inn som wav, del opp og komprimer. Kanskje litt steinaldersk, men burde gå. Er vel slik folk ripper platesamlingene sine også. Er sikkert noen programmer som kan gjøre det på en enkel måte.

Lenke til kommentar
Clone CD knekker alt, men da får du bare 30 dager trial, selv har eg en kode som gjør at eg har evig trial.....hehe  :D

Ja hvem har ikke det!! :p

Litt rart egentlig at ripping av musikk cd`er helt ok og skrive og diskutere her på forumet mens når en person vil kopiere sin originale spill cd så får man nesten kappet hodet av her på forumet! hmm.... :mad:

Endret av antiloop
Lenke til kommentar

Husk at hardware spiller inn også. Er det en CD folk ikke får rippa så komme de til meg. Har en fin liten LiteOn som tar alt. Når det er sagt så spiller programvare inn også.

 

For det første kan det hjelpe med et nytt Aspi-layer (grensesnittet som brukes for å snakke mellom programmer og CD-ROM): http://www.adaptec.com/worldwide/support/d...ekey=aspi32.exe

 

Ellers er det 2 programmer som allerede er nevnt: EAC og CDex - pass på at du setter CDex til Full Paranoia (Linux bibliotek for ripping) denne tar en del som andre "windows"-baserte programmer ikke tar.

 

En siste mulighet er Feurio!, helt genialt program men det er først og fremst for brenning. Her kan du velge å bare brenne audio-delen og la den bedritne kopibeskyttelse delen sitte igjen på originalen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...