Gå til innhold

Er Jens Stoltenberg for lettlurt til å styre NATO? (telefon-prank)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er selvsagt bare tull. Komikerne har snakket med en kompis som later som han er stoltenberg for et russisk radioprogram ala atle antonsen og de der. 

 

Hvordan i all verden skulle et par random folk klare å få snakket med generalsekretæren i NATO bare ved å ringe resepsjonen. Sier seg selv at det er bare tøv.

 

Det er som å ringe resepsjonen i Det hvite hus og tro du får snakke med presidenten.

Endret av Bytex
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Du kan ikke oppriktig tro at det er seriøst bare fordi det passer med din skrudde virkelighetsoppfatning og ligger på youtube

 

Klart han kan.  Han og et tiltagende antall andre.  Et kjapt google-søk kunne oppklart det hele på fem minutter, men hvem gidder vel slikt.  Det ville jo bety at man hadde fem minutter mindre til å konsumere søppel på YouTube.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, hvis man sitter hele dagen og ser på EKTE dokumentarer og "talking head" intervjuer av EKTE forskere på youtube, tror man vel at alt er EKTE. For det er jo ingenting fake på youtube. Det er den beste nyhetskanalen. Youtube-ralling er verifiserte nyheter godkjent av alle nyhetskanaler.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Eh, folk parodierer kjendiser hele tiden. Det er jo dusinvis av gode parodi-komikere i Norge alene. Skjerp deg. Ingenting er vel lettere enn å parodiere en nordmann som snakker dårlig engelsk.

 

Dette er ikke den russiske regjeringen, bare et tullete radioprogram. Men du vil så intenst at det skal være ekte at du tror det selv.

Endret av Bytex
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så disse Russerne har en person på lager, som høres klin lik ut som Stoltenberg, som de på magisk vis tryllet frem for anledningen? Akkurat ja.

 

De har dyktige folk som kan manipulere opptak til å si det de vil de skal si. Opptak av Stoltenberg er ikkje akkurat vanskelig å få tak i. Eller de har noen som er gode til å etterlikne ja.

 

Når en statsleder ringer til generalsekretæren i NATO, eller en annen statsleder, så er ikkje det noe som de tar på sparket. Slike samtaler er avtalt i forveien igjennom diplomatiet, og tema er avtalt slik at de kan forberede seg på kva de skal snakke om og kva de skal si.

 

Som Bytex sier, så får du ikkje snakke med Stoltenberg om du ringer på måfå til Nato-hovedkvarteret.

 

Du gjør deg sjølv til latter her.

Endret av Dragavon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er du som deler konspirasjonsteorier hele tiden. Du er sprøere enn en pakke gammel mariekjeks. Vi er selvsagt alle betalt av den norske STATEN for å motsi deg. Alle er på CIA sin payroll her. Bortsett fra deg, som snører opp i alle konspirasjoner med youtube-videoer.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Prøv å ring "nato" og be om å snakke med stoltenberg. Det nærmeste du kommer er en resepsjon som ler høyt og legger på. Peøv å ring stortinget og si du skal snakke med Erna. Der kommer du like langt. De svarer ikke sin egem telefon engang.

 

Så din oppgave i livet er å grave frem sjuke teorier på youtube som "fakta" og si BEVIS DET MOTSATTE. Kan ikke bevise eller motbevise noe som er bare reint oppspinn. Akkurat som Gud og bibelen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...