Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Alle er opptatt med sitt


Anbefalte innlegg

Hei. 

Føler meg for tiden litt ensom, eller har egentlig gjort det en stund. 
Er 21 år og singel, og en grei nok vennekrets. 

Problemet er bare at vennene er i vidt forskjellige faser av sitt liv allerede. Noen av de har fått barn, flere av dem har kjæreste og leilighet etc. osv. 

Jeg er et menneske som ønsker å oppleve mye før jeg setter meg til ro, men problemet er at jeg sjelden får med vennene på reiser og turer osv, både da de ikke har tid, eller at de ikke har "økonomi" til det. 
Også de gode gamle festene har dabbet av, og vi er ikke like ofte ute lengre...

Jeg er glad i dem alle, men jeg føler igrunnen ikke at de har helt de samme interessene som meg når det gjelder å finne på ting. Og de tingene vi finner på må som regel planlegges til punkt og prikke i lang tid i forveien... 

Noen tips til hvordan jeg kan leve mitt liv som singel, når det føles som "alle" rundt meg er opptatt med sitt. 



Anonymous poster hash: 55f3d...4aa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For mennesker i etableringsfasen, i forhold, og med barn så er det helt andre ting som står foran det å oppleve spennende ting, reise, feste, etc., rett og slett fordi de må prioritere annerledes.

 

Så enten så må du akseptere og forholde deg til de nye «spillereglene» i vennekretsen din, ellers så må du utvide vennekretsen din med personer som ønsker det samme som deg.

Her er det dessverre ikke så mye annet som nytter/hjelper.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er 25 og kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Jeg føler jeg fortsatt har en god del fester og "yolo" - liv igjen i meg, men alle rundt meg har dame, barn og sitt å styre med. Jeg gjør utrolig mye ting alene egentlig, drar på jobb alene, sitter i kantina alene, drar på trening alene, middag alene. Irriterer meg også grønn over  at folk aldri bare kan bli med på ting litt spontant, alt må alltids planlegge litt. Har som deg en grei nok, eller "helt ok" vennekrets. Det som jeg synes er kjipt er at en og annen helg så snubler jeg jo over verste hjemmefestene og stusser alltid over hvordan folk klarer å bli kjent med så jævlig mange, er nesten aldri noe så rått i kjernevennegjengen min.

 

Uansett, får å prøve å komme med noen råd (som jeg forhåpentligvis selv kan klare å følge), så vil jeg si at noe av det beste jeg kan anbefale er å bo i kollektiv. Ja man krangler om maten og vasking og what not, men man blir utrolig tight og det blir veldig lett å  få til ting sammen og treffe nye folk gjennom de man bor med sine venner. Brått har man en ny facebookchat med masse sosialt om alt fra oppvask til om noen kan ha vors til helga, hvor som regel alle som bor der kan være med. Hatt noen av de beste tidene i mitt liv i kollektiv. 

 

Eller så er det vel standardgreiene, begynn å studer, ta et årsemne i noe du er interessert i hvis du føler motivasjonen er som så så , prøv å vær så aktiv som mulig og bli med på alt vennene dine finner på , selv om det ikke alltid er like kult er det bedre enn å sitte hjemme foran pcen og det kan skape nye sosiale muligheter. Hjelper også å følge med på en sport som feks fotball, da kan du brått pilse flere dager i uka hvis det er ønskelig. Har selv merke at det med facebook grupper/chatter også har blitt veldig viktig de siste årene, jeg prøver å ha en fot inni flest mulig av dem i hvert fall (alt fra "gutte chatten" , de i gjengen som trener, bandet, kolletivet osv) vet ikke, kan være jeg innbiller meg det  , men føler det hjelper veldig å bare flest mulige sosiale utgangspunkter på face. 

 

yess bare noen tanker kl 2 på natta, ble litt rotete. håper det ordner seg. 



Anonymous poster hash: 2cb46...a38
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...