Kim1111 Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Heisann! Stekte meg noe ris og kyllingfilet igår, og la det i helt vanlige matbokser. Men når jeg tok ut kyllingen idag, så var ikke smaken noe særlig for å være ærlig. Må man ha noen spesielle matbokser, eller? Lenke til kommentar
Larzen_91 Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Moderatormelding Tråden er flyttet til riktig kategori, i henhold til retningslinjene punkt 2.Reaksjoner på moderering tas på PM eller i tråd for tilbakemeldinger, ikke i tråden. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 (endret) Kylling pleier aldri å være godt dag 2. Spesielt ikke filét. Uansett hva du legger den i Begynner først med dårlig smak, så blir den "harsk" etter veldig kort tid. Endret 5. januar 2017 av TMB 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå