TheNarsissist Skrevet 3. januar 2017 Del Skrevet 3. januar 2017 Hei, min nåverende Tefal Jamie Olliver panne har nesten mistet alt belegget, burde forstått at den ikke skal vaskes i maskin.. Noen merker jeg burde se på, lager mye mat så vil gjerne ha en god panne eller to. Lenke til kommentar
Imsvale Skrevet 3. januar 2017 Del Skrevet 3. januar 2017 Bare kjøp en stålpanne (eller jern om du vil) først som sist og les litt om seasoning. Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 (endret) Anbefaler jernpanne,bruker kun det selv og er veldig fornøyd med det,fantastisk til biff ol., pluss at du har panne i flere tiår fremover viss du tar godt vare på den,jernpanna vi har er fra 50 tallet!Bare vær obs på at jernpanner ikke skal vaskes med såpe da panna begynner å ruste,det kan også lønne seg å legge i litt fett/olje i panna viss den skal stå lenge uten bruk. Endret 4. januar 2017 av Malmern 1 Lenke til kommentar
kjetilkl Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Skal du ha med belegg har jeg god erfaring med Le Creuset Toughened panne; https://www.kitchn.no/nettbutikk/gryter-og-panner/gryter-og-panner/96200330000000/ Hender det er tilbud på disse med 30-50% rabatt. - Har hatt en et år eller to, og selv om den ikke er brukt veldig hardt, så virker den iallefall solidigere i forhold til andre panner jeg har hatt ift belegget. Lenke til kommentar
democomputer Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Hei, min nåverende Tefal Jamie Olliver panne har nesten mistet alt belegget, burde forstått at den ikke skal vaskes i maskin.. Noen merker jeg burde se på, lager mye mat så vil gjerne ha en god panne eller to. Har du induksjon må jeg anbefale Fiskars Optiheat hvis du skal ha en panne med belegg. Fremragende teknologi som forhindrer overoppheting som er det som tar livet av belegg. Ellers er en skikkelig støpejernspanne heller ikke å forakte. https://m.prisjakt.no/product/3899657 http://hobbykokken.no/2016/11/08/om-stekepanner-tortur-og-gode-hamburgere/ K Lenke til kommentar
newman221 Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Fiskars Rotisser Optiheat er veldig god allroundpanne. Veldig gla i den. Ellers er Sabor Ultimate en brukbar sautépanne som fungerer bra. Skal man steke biff bør man ha jernpanne. Der liker jeg DeBuyer i karbonstål, mest pga estetikken. Syns de blir pene når de blir svarte etter lang tids bruk. Hender man får rebranda DeBuyer-panner med Hellstrøm-logo på til en billig penge på Jernia. Ingen av dem listet over her skal i oppvaskmaskin Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Fiskars Rotisser Optiheat er veldig god allroundpanne. Veldig gla i den. Ellers er Sabor Ultimate en brukbar sautépanne som fungerer bra. Skal man steke biff bør man ha jernpanne. Der liker jeg DeBuyer i karbonstål, mest pga estetikken. Syns de blir pene når de blir svarte etter lang tids bruk. Hender man får rebranda DeBuyer-panner med Hellstrøm-logo på til en billig penge på Jernia. Ingen av dem listet over her skal i oppvaskmaskin Hva koster DeBuyer vanligvis? Sjekker på prisjakt, men er jo en drøss med modeller å velge mellom. Lenke til kommentar
newman221 Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Rundt 600 for en 28cm. Hender titt og ofte at man kan få dem til 500 http://www.kitchentime.no/no/p/mineral-b-stekepanne Lenke til kommentar
Vice Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Den Fiskars panna hørtes jo veldig bra ut. Vil sterkt vurdere den selv når jeg skal ha ny panne, som er ganske snart. Lenke til kommentar
Carpe Dam Skrevet 4. januar 2017 Del Skrevet 4. januar 2017 Stikk på bruktbutikk og finn en støpejernspanne som er eldre enn deg selv. Jøtul lagde noen gode i hine hårde dager. Når de er slitt inn får de mye bedre nonstick-egenskaper enn når de er nye. Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Den Fiskars panna hørtes jo veldig bra ut. Vil sterkt vurdere den selv når jeg skal ha ny panne, som er ganske snart. Blir nok en slik på meg også ved neste kjøp. Bare se hva forskjellen er på Rotisser og Hard Face først. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Du må ha mange forskjellige panner dersom du lager ulike retter. Til hjemmebruk så holder det med varmt vann og "kitchen grade" tørkepapir for å rengjøre pannene, du behøver ikke vaske stekepannene, joda litt, men ikke med såpe. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Jeg anbefaler TROVÄRDIG-serien til IKEA og så heller bytte den ut når det trengs. Du må være litt mer forsiktig med den i og med at den ikke har dette overopphetingsvernet, så ikke sett platen på fullt med en gang og ikke skyll en varm panne med iskaldt vann. Lenke til kommentar
Carpe Dam Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Det går forresten fint an å bruke såpe på støpejern så lenge man bare bruker det til å løse opp mesteparten av fettet. Avløpene dine kommer til å takke deg. Lenke til kommentar
avo Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Jamie sine panner er oppskrytt. Bra noen uker, men ikke mer. Ikea virker faktisk å være bedre, og så billig at du hiver og kjøper ny når non stick belegget begynner å bli sticky. Til ting som skal stekes varmt (biff) må du ha støpejernspanne. Har noen fra Høyang Polaris som jeg har hatt så lenge at jeg ikke huske når jeg kjøpte dem. 1 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 (endret) Hei, min nåverende Tefal Jamie Olliver panne har nesten mistet alt belegget, burde forstått at den ikke skal vaskes i maskin.. Noen merker jeg burde se på, lager mye mat så vil gjerne ha en god panne eller to. Min mister belegget selv uten vaskemaskin. Ikke veldig imponert over den. Tefal vanlig og Jamie sin versjon har vært greie i bruk, men kjipt å måtte bytte årlig omtrent. Endret 5. januar 2017 av Sexylubb1 1 Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 5. januar 2017 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2017 Her ble det mye respons ja! Skal se nærmere på tipsene Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Det går forresten fint an å bruke såpe på støpejern så lenge man bare bruker det til å løse opp mesteparten av fettet. Avløpene dine kommer til å takke deg. Eventuellt bare gjøre som jeg gjør, bruker papir og tar av 99% av fettet og kaster det i matavfallet, så slipper du å bruke såpe. ^^ Lenke til kommentar
Carpe Dam Skrevet 5. januar 2017 Del Skrevet 5. januar 2017 Du skal nå gjøre alt så enkelt og logisk 1 Lenke til kommentar
Kablam Skrevet 10. januar 2017 Del Skrevet 10. januar 2017 (endret) Fiskars Rotisser Optiheat er veldig god allroundpanne. Veldig gla i den. Ellers er Sabor Ultimate en brukbar sautépanne som fungerer bra. Skal man steke biff bør man ha jernpanne. Der liker jeg DeBuyer i karbonstål, mest pga estetikken. Syns de blir pene når de blir svarte etter lang tids bruk. Hender man får rebranda DeBuyer-panner med Hellstrøm-logo på til en billig penge på Jernia. Ingen av dem listet over her skal i oppvaskmaskin Haha, vi har nesten akkurat de samme pannene, bare at jeg har Hard Face fra Fiskars i stedet for Rotisser. Begge favoritter. Elsker Hard Face, men bruker den stålpannen til biff! Den selges også under navnet Hellstrøm-pannen.. Endret 10. januar 2017 av Kablam Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå