Gjest Slettet-8OkEXm Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 setter ovenen på 225, nederste rille, 15 minutt. Ender opp med gyldenbrun ost, og en blaut slapp bunn.. hva er det jeg gjør feil? Lenke til kommentar
Populært innlegg kremt Skrevet 16. desember 2016 Populært innlegg Del Skrevet 16. desember 2016 hva er det jeg gjør feil? Kjøper grandis 22 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Prøv ca midt i ovnen. Grandis med pepperoni blir ofte blaut, nesten uansett hvordan du gjør det. Lenke til kommentar
kjetilkl Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Har du ikke pizzainstilling på ovnen? Hvis ikke kan du bruke ett pizzastål - da får du garantert sprø bunn. Lenke til kommentar
Mad Esc Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Sett den inn samtidig som du slår på ovnen, midt i, eller høyere. Ca. 200 grader. Prøv med rist eller plate. Du kan prøve pizzastein, har ikke prøvd selv. Hvis ingen av disse tingene virker, skaff deg en ny ovn. Høres ut som ovnen din er litt svak. 15 min er vel litt i overkant tror jeg. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Stek pizzaen rett etter du har tatt den ut av fryseren på rist for ekstra sprøhet. Lenke til kommentar
Carpe Dam Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Mulig at du ikke har element under ovnsrommet? 1 Lenke til kommentar
Pliscin Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Feil på ovnen, eller prøv med rist, sikker på at du har på både over- og undervarme? Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Skru av og på ovnen. Eventuelt ta en antivirus-skann. Lenke til kommentar
insolvent Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Jeg tar den midt i forvarmet ovn 230-240 grader i 12-13 minutter. Godt med rømme og tabasco.. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Ta ut pizza. Sett ovnen på ca 220 grader, varmluft, bruk rist. Vent til den er varm. Sett inn pizza når ovnen er varm, midterste rille. Ta ut pizza når ost har smeltet og pizza er gyllenbrun i kanten. Lenke til kommentar
BMWCoupeFtw Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 (endret) Grandis med et relatit tykt lag med ekstra ost er ganske digg, spesielt pepperoni! 225 grader,15-17 min, midt i ovnen! Endret 16. desember 2016 av BMWcoupeftw Lenke til kommentar
kremt Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 225/45-17 Dekkene på bilen din? 9 Lenke til kommentar
BMWCoupeFtw Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Ikke langt ifra Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 17. desember 2016 Del Skrevet 17. desember 2016 (endret) Er det noen som kjøper Grandiosa for andre gang? First Price pizzaen til 17 kr smaker bedre enn dete grusome pappflaket til 45 kr, speiselt med ektra ost og oregano. Det verste med Grandiosa er bunnen. De har modifisert den mange ganger, men aldri lykkes i å få til noe som er spiselig. Endret 17. desember 2016 av BadCat Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 17. desember 2016 Del Skrevet 17. desember 2016 Hvis du sparker 500 ansatte for at Statoil skal overleve, er du en tyrann. Hvis du tar en celluloseplate, legger på svinekjøtt som er kommet i retur fra Prix og dekker med gamle osteskorper, da er du en gründer og blir årets mann i Dagens Næringsliv. Lenke til kommentar
Captain Kuijt Skrevet 17. desember 2016 Del Skrevet 17. desember 2016 (endret) Du steiker den på feil måte. Alle vet jo at en bør steike grandis i steikepanna Endret 17. desember 2016 av Captain Kuijt Lenke til kommentar
gulpetter Skrevet 17. desember 2016 Del Skrevet 17. desember 2016 Jøss. Har Grandiosa drept familien til fleire folk her inne eller kva? 2 Lenke til kommentar
Captain Kuijt Skrevet 17. desember 2016 Del Skrevet 17. desember 2016 Jøss. Har Grandiosa drept familien til fleire folk her inne eller kva? Drepte bestefaren min faktisk, han fikk kreft pga grandis. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå