Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hjelp til å løse gamle eksamensoppgaver om Aminosyrer


Anbefalte innlegg

Jeg holder på å løse gamle eksamensoppgaver, og det er en del spørsmål jeg ikke har peiling på. Slik som dette f.eks:
"Hvilken aminosyre gir ofte kraftig krumming i a-heilks og andre typer helikser?
Pro, Val, Lys, Asp eller Ala?"

Hvordan skal jeg kunne vite det? Jeg antar at det ikke kan være rent pugg, det må vel finnes en måte å se det på når man har strukturen? Hva er det ved strukturen til en aminosyre som gjør det mulig for den å krumme kraftig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...