Gå til innhold

Elvefestivalen i Drammen 2017


Anbefalte innlegg

Det blir et svært etterlengtet gjensyn for alle Kaizers-fans i Drammen når sjefen selv – Janove Ottesen – returnerer til Elvefestivalscenen i august – nå som soloartist! I tillegg har folkefesten gleden av å ønske danskenes nasjonalskatt Kim Larsen velkommen “hjem” til Gamle Kirkeplass for å levere pop/rock som både treffer og gleder folk på tvers av alle aldre.

 

– Det er seks år siden Kim Larsen og Kjukken besøkte oss sist, og vi gleder oss til en reprise fredag 25. august. Mange har i senere år etterspurt en retur for den blide dansken, og da er det supert å kunne starte artistslippet til Elvefestivalen 2017 med nettopp Larsen, sier en fornøyd festivalsjef Tom Søgård.

 

Hitparade

 

I løpet av deres mer enn 40 år lange karriere har Kim Larsen og hans band Kjukken gitt oss en perlerad av hits som blant annet inkluderer “This is My Life”, «To som elsker hinanden», «På Vagt for Dronningen», «Kommer Hjem», «Sig Det Med Blomster «,» Der Er En Sang » og » Luft Under Vingerne.” Her i Norge har Kim Larsen vært fast inventar på toppen av salgslistene siden “Midt om Natten” gikk til topps i 1985, og har siden dette vært et sikkert stikk på konserthus og festivaler.

 

Mr Kaizer

 

Solokarrieren til Janove begynte allerede så smått i 2004 med singer-songwriter-albumet “Francis’ Lonely Nights”. I tiden etter at Kaizers Orchestra satte (et foreløpig) punktum i 2013, har rockelegenden fra Stavanger fokusert på å lage egen musikk, og i januar 2016 ble publikummet på Spellemann-showet i Oslo Spektrum introdusert for helt ny Janove-musikk med låta «Regnbuen treffer oss ikkje lenger». Denne opptredenen, i likhet med senere drypp av ny musikk, har fått fantastisk respons, og når Janove igjen inntar scenen og åpner sitt musikalske univers neste år, er heldigvis Drammen en av byene som står for tur.

 

– I årene etter Kaizers Orchestra har Janove videreutviklet sin musikkstil, men samtidig beholdt det maksimalistiske, råe og intense uttrykket. Det blir nok vanskelig å la rockefoten stå i ro når en av Norges aller ypperste frontfigurer inntar scenen, sier Søgård.

 

Kim Larsen vil opptre fredag 25.08 og Janove Ottesen lørdag 26.08, i likhet med en rekke andre artister, som annonseres fortløpende utover det nye året.

 

 

Billetter til Elvefestivalen – både dagspass og festivalpass – er nå ute til hyggelige julepriser og selges her!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...