daubyj Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Rå motorkraft vs lekker eleganse: Vi vet hva vi hadde valgt.SAMLETEST: Kjøkkenmaskiner Vi tok inn ni kjøkkenmaskiner for å finne den aller beste Lenke til kommentar
KristofferHelle Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Hvorfor ikke bosch? Kenwood driten skjønner jeg ikke hvordan dere kan kåre som vinner? Ga 7000kr for en maskin, som fyller seg med røre så fort man vipper opp toppen. Idiotisk løsning.. Ble en stor bosch dagen etter Send pm hvis noen vil kjøpe en Kenwood maskin. Brukt en gang. Går billig! 1 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Som vanlig er dere sent ute med tester som er relevant for mange i disse tider Julehandelen er ferdig for lenge siden 2 Lenke til kommentar
b115242 Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Har en Kenwood som er 3-4 år gammel med 2000w. Den er tilsvarende denne i utseende og i øvrige utførelse: https://www.komplett.no/product/837255/hjem-fritid/kjoekkenapparater/kjoekkenmaskin/kenwood-titanium-major-kmm060# Denne holder i massevis for de som skal "elte" tung deig. Denne testen blir litt som å sammenligne epler og pærer. En KitchenAid på 300 watt er en lite mikser i forhold til Kenwood Titanium på 1700 watt. I alle fall å betale over 7000,- er bare tøv. Den jeg nevnte over er ikke i testen, men gjør vei i "vellinga". Du bør være en god del over snittet gald i matlaging skal du investere i denne eller tilsvarende kaliber. 2 Lenke til kommentar
Mazeking Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 OBH Nordica er gull fra Danmark som er grisedyrt der og billig her. Kongemaskin. Har hatt den nå i noen år. Lenke til kommentar
Populært innlegg TBJ Skrevet 12. desember 2016 Populært innlegg Del Skrevet 12. desember 2016 Test av kjøkkenmaskiner på Tek.no? Jeg savner virkelig gode gamle Hardware.no 38 Lenke til kommentar
Jeuhrn Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Kitchenaid sin maskin er laget av støpegods. Har også store problemer med å tro at Kenwood sin maskin faktisk yter 1700 watt, synes det bør testes, ikke bare repetere hva produsenten skriver på esken. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 (endret) Må man ha så ny og fancy maskin med LEDlys og greier? Kan man ikke like greit arve en KENWOOD Chef fra 1976? Endret 12. desember 2016 av BadCat 8 Lenke til kommentar
Happydaydreamer669 Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Har en sementblander som bråker vesentlig mindre enn denne kenwood'en. Skjønner ikke hvorfor så dyre maskiner som er laget for kjøkkenbruk må høres ut som et sagverk. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 (endret) "Vi tok inn 9 katter for å finne ut at de fleste var grå." På tidlig 70-tall hadde de kjøkkenmaskiner i turkis utførelse. Det var mye kulere. Endret 12. desember 2016 av BadCat 3 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Stusser litt på at de har gitt poeng for design, noe som er en smakssak og har svært liten betydning for folk som kjøper slike maskiner 2 Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 (endret) OBH Nordica 6682 er ikke helt heldig med designet. KENWOOD Chef XL Titanium KVL8300S burde hatt pluss for sit retroaktige design, så kan man bake og mimre om barndomen samtidig. Endret 12. desember 2016 av BadCat Lenke til kommentar
ATWindsor Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Har en Kenwood som er 3-4 år gammel med 2000w. Den er tilsvarende denne i utseende og i øvrige utførelse: https://www.komplett.no/product/837255/hjem-fritid/kjoekkenapparater/kjoekkenmaskin/kenwood-titanium-major-kmm060# Denne holder i massevis for de som skal "elte" tung deig. Denne testen blir litt som å sammenligne epler og pærer. En KitchenAid på 300 watt er en lite mikser i forhold til Kenwood Titanium på 1700 watt. I alle fall å betale over 7000,- er bare tøv. Den jeg nevnte over er ikke i testen, men gjør vei i "vellinga". Du bør være en god del over snittet gald i matlaging skal du investere i denne eller tilsvarende kaliber. Når Kitchenaid tar det samme for maskina si (omtrent), så er det fint rettferdig å sammenlikne, selv om de har mye svakere motor. AtW 2 Lenke til kommentar
Kybber Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 (endret) Har også store problemer med å tro at Kenwood sin maskin faktisk yter 1700 watt, synes det bør testes, ikke bare repetere hva produsenten skriver på esken. Enig i dette. Viktig å ikke se seg blind på oppgitt elektrisk effekt siden det ikke trenger være representativt for hvor stor mekanisk effekt man får ut på eltekroken. For ikke å snakke om at det slettes ikke er sikkert at Kenwood og Kitchenaid oppgir effekt målt på samme måte. Det er ingen grunn til å tro at en Kenwood med oppgitt 1700W er nesten 6 ganger kraftigere enn en KitchenAid med oppgitt 300W. Men at den trekker mer strøm ut fra veggen og genererer mer varme, det kan vi nok regne med. Endret 12. desember 2016 av Kybber Lenke til kommentar
JonasPB Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Stusser litt på at de har gitt poeng for design, noe som er en smakssak og har svært liten betydning for folk som kjøper slike maskiner Skulle ønske du hadde rett, men som en forhenværende ungkar med nyinnflyttet samboer må jeg bare innse at design har veldig mye å si i en slik avgjørelse når det er noe som skal stå framme på kjøkkenbenken stor del av tiden 8 Lenke til kommentar
ryback Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Jeg synes dere burde tatt dere bryet med å skru opp maskinene for å vurdere mekanikken. Hvor enkelt er det å utføre service om noe skulle gått i stykker. Hvor solid er de forskjellige delene? Hvordan er tilgangen på reservedeler? 5 Lenke til kommentar
Marinius Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Tar jeg ikke helt feil har Kitchen Aid sin maskin motoren over vispen,noe som gjør den mer effektiv i forhold til sine "bare" 300w. Dette er vel ganske vesentlig å få med seg ettersom de andre har motoren langs bunnen. 2 Lenke til kommentar
S70 Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Som Marinius er inne på her, blir det helt absurd å kun nevne at Kitchen Aid har 300W mot de andre i testens betydelig høyere wattstyrke uten å si noe om HVORFOR det er slik. Kitchen Aids maskiner er konstruert på en helt annen måte. 3 Lenke til kommentar
ATWindsor Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Er det noen som kan si noe mer om hvorfor kitchen-aid-motorene er så veldig annerledes? Skulle ikke tro kraftoverføringen her hadde så ekstremt store tap, selv om motoren er noe annerledes plassert. AtW 3 Lenke til kommentar
GCardinal Skrevet 12. desember 2016 Del Skrevet 12. desember 2016 Det er flere på youtube som tester hvordan de maskinene er faktiske til å lage det de skal lage. Flere feiler ved vanskelig oppgaver. Her blir utstyret testet av folk som har helt klart lav til ingen peiling på bakking. Eller det å være på kjøkkenet (ikke ta det personlig). Men det blir som om noen uten særlig interesse for gaming skulle teste nyeste skjermkort fra ATI / nvidia - det blir bare feil. Sorry! 4 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå