Garrian Skrevet 7. desember 2016 Del Skrevet 7. desember 2016 Hei Jeg liker å kjøpe meg ett fenelår i disse juletider. Vanligvis kjøper jeg det første jeg kommer over på butikken, kommer hjem eller aller helst på hytta, fram med tollekniven og "gafler" i meg. Helt topp. Men, jeg har egentlig ikke greie på dette. Hva ser dere etter når dere velger fenelår? Hva er forskjellen på ett bra og dårlig? Kjøper dere hos slakter eller på dagligvarebutikk? Om låret er pakket i plast, fjerner dere all plast umiddelbart og henger det opp i stua? Eller er det noe å tenke på i forhold til oppbebaring/holdbarhet? Har ikke kjøpt fenelår i år, og håper derfor på noen tips her før jeg går å handler Takker for all info. Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 7. desember 2016 Del Skrevet 7. desember 2016 Husker vi kjøpte fra en produsent som het Spekeloftet, Hvor vi fikk tak i det og hvor mye det koster husker jeg ikke, men det var helt fantastisk men det var ganske dyrt også. Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 7. desember 2016 Del Skrevet 7. desember 2016 Foreldrene mine har et fint stativ det står på hele julen, settes i kjølerom når det ikke blir spist av. Fenalår er digg! 1 Lenke til kommentar
Mato Skrevet 7. desember 2016 Del Skrevet 7. desember 2016 husk at de fleste fenalår må tørke en uke eller 2 før de er klar , skjer ut en bit og heng opp i et putevar eller lignende. ellers så mener jeg kvaliteten er gjevt over god , du får hva du betaler for osv. Lenke til kommentar
zeebra Skrevet 14. desember 2016 Del Skrevet 14. desember 2016 Men, jeg har egentlig ikke greie på dette. Hva ser dere etter når dere velger fenelår? Hva er forskjellen på ett bra og dårlig? Kjøper dere hos slakter eller på dagligvarebutikk? I min formening skal fenalåret ikke være for salt. Nye raske og lettvinte produksjonsmetoder har i min formening ført til fenalår som er altfor salte og av dårlig kvalitet. Jeg vet dessverre ikke om merker og hvilke som er best og slik. Det får noen andre anbefale. Men jeg vil tro det er best å finne et som ikke er masseprodusert. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå