Gå til innhold

Valg av fenelår


Garrian

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg liker å kjøpe meg ett fenelår i disse juletider. Vanligvis kjøper jeg det første jeg kommer over på butikken, kommer hjem eller aller helst på hytta, fram med tollekniven og "gafler" i meg. Helt topp.

 

Men, jeg har egentlig ikke greie på dette. Hva ser dere etter når dere velger fenelår? Hva er forskjellen på ett bra og dårlig? Kjøper dere hos slakter eller på dagligvarebutikk?

 

Om låret er pakket i plast, fjerner dere all plast umiddelbart og henger det opp i stua? Eller er det noe å tenke på i forhold til oppbebaring/holdbarhet?

 

Har ikke kjøpt fenelår i år, og håper derfor på noen tips her før jeg går å handler :)

 

Takker for all info.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men, jeg har egentlig ikke greie på dette. Hva ser dere etter når dere velger fenelår? Hva er forskjellen på ett bra og dårlig? Kjøper dere hos slakter eller på dagligvarebutikk?

 

 

I min formening skal fenalåret ikke være for salt.

 

Nye raske og lettvinte produksjonsmetoder har i min formening ført til fenalår som er altfor salte og av dårlig kvalitet. Jeg vet dessverre ikke om merker og hvilke som er best og slik. Det får noen andre anbefale. Men jeg vil tro det er best å finne et som ikke er masseprodusert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...