Gå til innhold

Sorte prikker m.mere. Trenger råd!


Anjelic

Anbefalte innlegg

Jeg har egentlig ganske fin hud til tross for litt couperose rett under nesa som jeg tenker å kjøpe "Capillary stop" av soloution cosmeticals mot samt sorte prikker på nesa og hake og noen små arr etter mye utklemming. Har og litt seboreisk eksem som gjør at jeg ikke må utsette huden for så mye dilldall. Jeg bruker en meget nøytral, oljefri krem og en rens fra bodyshop (aloevera), men nå er jeg lei av de sorte prikkene! Det er et filleproblem, men det irriterer meg at de aldri går bort. tongue1.gif 

Har tenkt på acnityl fra apoteket, noen som har erfaring med denne? Vet at A-vitamin syre skal være bra, men for det første er det jo veldig kostbart? Og problemet er ikke så stort at jeg vil begynne med avanserte hudprogram, men kanskje et serum som inneholder A-vitamin? 
Vil gjerne forminske porene på nesa og kunne også tenke meg å få has/blekne de små arrene. Jeg tror det er overfladiske arr.  Trenger noen råd til jevnere hud. :-) 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja? Takk for innspill. :-) Men noen spesifikke produkter du kan anbefale som ikke er så altfor dyrt? Lurer også på om noen her har prøvd capillary stop eller capillary clear av skin doctors? Jeg har lyst til å bli kvitt rødhet/couperose under nesa. 
Samt de sorte prikkene. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg bruker produkter med fryktsyre og problemet mitt er nesten helt borte. A vitaminsyre kan funke det også men som du sa kan det være dyrt og kanskje ikke så bra om du har sensitiv hud (har ikke noen erfaring med dine andre hudproblemer.)

Jeg bruker en del asiatiske produkter siden de er gode på pris.

 

Bruker disse produktene:

 

Bomullspads med en veldig effektiv men skånsom fryktsyre, ikke bare for vanlige kviser;

 

http://www.wishtrend.com/skin-care/1222-one-step-pimple-clear-pad-cosrx.html?search_query=Cosrx+pad&results=8

 

Toner med to forskjellige fryktsyrer;

 

http://www.wishtrend.com/skin-care/1106-aha-bha-clarifying-treatment-toner-cosrx.html?search_query=Cosrx+aha&results=10

 

 

Når det kommer til mørkere arr bruker jeg et serum med C-vitamin som hjelper huden fornye seg. Dette produktet er noe at det beste jeg har prøvd noen gang. Så stor forskjell på et par uker;

 

http://www.wishtrend.com/skin-care/1369-freshly-juiced-vitamin-drop-klairs.html?search_query=Klairs+c+vitamin+&results=10

 

 

Hva er forresten grunnen til at du bruker oljefri krem? Har du fet hud? Kan være at huden din produserer overflødig talg (som fører til sorte prikker m.m) siden den ikke får nok fuktighet av kremen du bruker.

 

Uansett, jeg er ikke noen ekspert, men det dette som har funket for meg. Lykke til og håper det løser seg. Vet hvordan det er å slite med hudproblemer.

Lenke til kommentar

Tuuusen takk for produktanbefalinger :D Grunnen til at jeg bruker oljefri er på grunn av seboreisk eksem. Kremer med olje vil bare irritere eksemen siden den også kommer pga fet hud. Det er en sopp i huden som noen mennesker med fet hud reagerer på og derfor går huden til angrep på seg selv på en måte. Fører til flassende hud. Huden min er litt sensitiv ja, og har noen "broken capillaries" rett under nesa. Irriterende. Lyst til å få de vekk. Har tenkt på capillaries clear av skin doctors som sagt, men redd for at det blir bortkastede penger. HAr til og med vært til hudpleieren for en vurdering av elektrolyse, men hun mente det var så lite det var snakk om at det ikke var verdt det. :-) Bruker fungoral mot seboreen. Og en oljefri fuktighetskrem fra La roche posay som også ikke inneholder parfyme eller alkohol. Den er supergod. Men jeg skal investere i en fuktighetsmaske snart tenker jeg. 

Lenke til kommentar

Da lærte jeg noe nytt, vet ikke mye om eksem. Et tips til er å prøve et produkt av gangen, vet det er fristende å prøve ut alt sammen på en gang man da er det vanskelig å vite hva som fungerer og ikke!

 

Angående "broken capillaries" så vet jeg heller ikke så mye, det eneste jeg vet er du ikke burde bruke skrubbe/eksfoliere med produkter med "korn."

 

Jeg anbefaler deg og lese om hva slags ingredienser som kan hjelpe (lettere å finne informasjon på engelsk) og så se etter produkter med det istedet for å stole på produktektnavnet. Mange merker sier de skal hjelpe mot det og det, men de effektive ingrediensene er langt nede på innholdslista eller bare svada.

Lenke til kommentar

Ja, enig i at det er lurt å prøve ett produkt av gangen. Har gått på den smellen før. :p 

Jeg peeler veldig sjelden, bare pittelitt på nesa for at foundation skal ligge bedre. Den er med korn, men peeler veldig forsiktig. 
Vet at horse chestnut skal trekke sammen blodårer. Æsj det er bare litt under nesa så det er jo en fillesak, men jeg kunne ønske jeg fikk mere jevn farge der. Vet ikke om jeg har lyst til å kaste bort penger på noe som ikke fungerer heller... HAr prøvd rosaliac serumet til la roche posay, kunne kanskje se en ørlite forbedring... Når det er sagt har jeg sett at mange er litt rød under nesa. Tror det er veldig normalt. :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...