Gå til innhold

Fysikk privatist


Uferdig Setnin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Regner med det er fysikk 1 det er snakk om.

 

I fysikk 1 har man en muntlig eksamen, der man skal holde et foredrag om ett tema, samt gjennomføre et forsøk (enten praktisk eller teoretisk) foran sensorene. Deretter blir man som regel grillet om pensum i 10-20 minutter.

 

Prisen på privatisteksamen ligger et Google-søk unna, hvilket du fint kan klare selv.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Skal opp til privatisteksamen i Fysikk 1 om et par uker. Det er riktig at du skal ha såkalt muntlig-praktisk eksamen og sånn jeg har forstått det trekker du et tilfeldig emne du skal snakke om i ca. 15 minutter. 

 

Prisen for å melde seg på selve eksamen er rundt 1000kr. (Dobbel pris hvis man tar eksamen for å forbedre karakter)

Undervisningen i faget er relativt dyr. Jeg tok en "forkurs til ingeniørutdanning"-pakke eller noe slikt, men bare fysikk koster rundt 11.000 kr hos Sonans, der jeg går. Hvis du tar nettkurs er det litt billigere. I tillegg får du tilbud om et labkurs som forbereder deg til eventuelle forsøk til eksamen. Det koster 1600kr synes jeg læreren sa.

 

Hvis du er gira på fysikk er det noe jeg godt kan anbefale. Veldig interessant fag, spesielt for meg som for det meste bare tok samfunnsfag og økonomi på videregående. Jeg har lagt merke til at det er flere som har tatt yrkesfag tidligere som nå tar fysikk og det er faktisk de som virker å gjøre det best i faget. Men det går fort gjennom pensum på et halvår, så det gjelder å jobbe jevnt hele tiden for å henge med. Det har jeg fått lære på den harde måten...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...