Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen av Lyconess markedsførere skatter til Norge fra den virksomheten. Det er i så fall tale om skattefradrag.

Så du mener Arnt grønbeck i Trondheim på level 8 og addresse i Trondheim med inntekt på 750 tusen kr pr måned ikke betaler skatt i Norge ? Selvfølgelig må han gjøre det. Men de fleste er registrert som selvstendige næringsdrivende på så høyt level så jaggu ikke godt og si ang skattevnen.

Skatt og lyconett/ My World er ikke min sterke side så skal være forsiktig med påstå for hardt ting.

Ingenting sjokkere meg lengre ang disse presidenter og lyconett

Endret av Petter100
Lenke til kommentar

Så du mener Arnt grønbeck i Trondheim på level 8 og addresse i Trondheim med inntekt på 750 tusen kr pr måned ikke betaler skatt i Norge ? Selvfølgelig må han gjøre det. Men de fleste er registrert som selvstendige næringsdrivende på så høyt level så jaggu ikke godt og si ang skattevnen

Hvis man har et eget as som inntektene går inn i og dette selskapet har et morselskap, så kan man utsette all skatt ved å reinvestere fortjenesten.

Man slipper ikke unna skatten, men man kan utsette den så lenge man vil. Ulempen er at man får ikke brukt pengene så lenge man gjør dette.

Lenke til kommentar

Hvis man har et eget as som inntektene går inn i og dette selskapet har et morselskap, så kan man utsette all skatt ved å reinvestere fortjenesten.

Man slipper ikke unna skatten, men man kan utsette den så lenge man vil. Ulempen er at man får ikke brukt pengene så lenge man gjør dette.

Arnt fortalte selv han var gjeldsslave frem til 2017 men han hadde betalt gamle synder og han har kjøpt seg leilighet og bil og har vel til salt i brødet. Han har et eget selskap innen musikk veit jeg .

De som er flinke til finne ut av skatt kunne jo legge ut hva presidenter som thor lycomann og Arne Ødegård og Arnt grønbeck osv hadde av inntekt og hvor mye de har betalt i skatt osv. De er alle registrert i Norge meg bekjent. Og presidenter og god innkomst en stund til. Level 8 i juni vil si level 8 ut året.

Endret av Petter100
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg hadde ikke tenkt å skrive et ord om dette, men jeg har NWM, MLM, direktesalg som min hovedinntekt, jeg betaler både skatt og moms med eget firma...startet opp i 2007 og etter masse hardt arbeid, produktpresentasjoner, knallhard jobbing med teamet som også jobber etter min opplæring så har jeg en viss peiling...og det jeg aldri har forstått er hvordan folk tror de kan kjøpe seg opp i level...vi kaller det noe annet men det er samme prinsippet. Jeg har ALDRI kjøpt inn produkter for å lagre (øke poenger for høyere tittel), jeg startet med å holde partyer, når bestillingene kom inn og ble betalt så ble varene bestilt...de første årene var hovedsaken av inntektene fra retailsalg, etterhvert kom det andre som ville gjøre det samme og ordganisasjonen vokste...jeg har aldri pushet noen, ei heller overdrevet hverken inntektspotensialet, eller noe som JEG synes er uetisk...alle i mitt team har fått beskjed om at dette dreier seg om hardt arbeid, det er enkelt, men ikke lett... Poenget med denne måten å jobbe på er at du skal tjene penger, ikke bruke dem.

Jeg følger teamet nøye opp...ingen får lov til å "hamstre" produkter...ingen MÅ kjøpe dyre pakker eller lignende, ingen MÅ kjøpe noe som helst faktisk...de læres opp til å tjene penger, ikke bruke dem...og inntil de har råd til å handle noen demoprodukter så får de bruke mine...jeg holder også "partyer" inntil de er sikre på produkter og måten å jobbe på... (de fleste i teamet har forøvrig startet som kunder og begynt å jobbe fordi de likte produktene)

 

Det som er så utrolig synd er at det er sykt mange som har opptrått på en sånn måte at også mitt selkap har et tynt rykte...de fleste som blir opplært av meg er rimelig overrasket over min måte å jobbe på...men den gir resultater som jeg kan stå inne for, og jeg kan med hånden på hjertet si at ingen av mine venner, eller familien min, har snudd ryggen til meg gjennom disse årene...de VET at jeg er seriøs...og hvorfor skal jeg sette mitt navn og rykte på spill for "raske" penger som vil forsvinne rasende fort om man opptrår uærlig og hyper opp...

 

Synd at løken var for feig til å fortsette diskusjonen for jeg har blitt forsøkt "pitchet" til Lyoness/Lyconet mange ganger gjennom de siste årene...sikkert fordi jeg har en viss suksess i bransjen...og som dere andre skriver...tallene går ikke opp, og et "selskap" som er så feig at de ikke våger å ha kompensasjonsplanen sin offentlig på egen nettside får meg virkelig til å spekulere...jeg påstod allerede dengang Lyconet ble lansert at dette måtte være en god gammel pyramidesvindel...

 

Kjenner flere som har hoppet over fra mitt selskap til Lyoness fordi det var så "vanskelig" med alt dette produktstyret, men hvordan de har samvittighet til å lure både potensielle prospekter med luft og knappenåler er over min fatteevne, for ikke å snakke om å lure sine egne familier...kjenner i alle fall 3 stk som nå må selge boligen sin for å betjene lån som er tatt opp for å kjøpe seg opp i systemet via skyer og rabattkuponger...uten å informere ektefeller/samboere...den som er verst ute har brukt over 600K på skyer og rabattkuponger (knapper og glansbilder)...og guruen deres Eric Worre...vel (for å bruke Lyoness sitt system) kom kun til level 2 i det selskapet han var en del av...og det vet jeg fordi han var i det samme som meg... Så til "Løken" Jeg KAN network marketing, OG jeg har suksess...men DITT selkap kunne jeg ALDRI drømme om å befatte meg med...til det er jeg alt for glad i min familie, og mine venner som stoler på meg fordi de VET at jeg er ærlig og redelig...og at det jeg sier holder stikk... I tillegg spør han om hvorfor vi mener det er ulovlig, vel...nå er det Lotteritilsynet som mener dette er ulovlig, og nei...det norske Lotteritilsynet kan ikke få stengt Lyoness i andre land, men jeg vet at flere andre lands myndigheter følger denne saken nøye, om de kommer til å gjøre noe med det er en annen sak.

 

Skal også si at det var mange som hypet opp mitt selskap i perioden 2009 - 2014...og de er ikke der lengre...nettopp fordi de hoppet til Lyoness...gjennomgangstrekket for de som hyper og pusher folk til å bruke penger er at de hopper fra selskap til selskap...gresset er kanskje grønnere på den andre siden? De av oss som er seriøse kaller disse for MLM-h*rer...

 

Den eneste grunnen til at jeg startet dengang i 2007 var at jeg ble såpass syk at jeg ikke kunne fortsette i jobben min, jeg hadde jobbet som leder (ikke sjef) i mange år og holdt på å gå på veggen hjemme...så på dette som en mulighet til å komme meg litt ut da jeg hadde overskudd til det. Siden jeg sakte jobbet meg opp til ei anstendig lønn så har jeg sluppet unna Nav, de første årene takket være min ektefelle som kunne forsørge meg. Er jeg millionær: NEI, kommer jeg til å bli millionær: tvilsomt, om jeg ikke vinner i Lotto da  :) Dette er en JOBB, en morsom jobb, men ikke noe jeg kan kjøpe "luft" i for å tjene meg søkkrik.

 

Forøvrig, for å registrere seg i et annet land for å fortsatt få provisjoner skal normalt betinge at du bor i landet fordi du må ha en viss form for tilhørighet til landet for å opprette bankkonto for utbetaling av provisjon...i alle fall er det sånn hos oss......avslutter her fordi jeg er dødstrøtt  :)

Endret av Hufsetufsa
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Compoundinterest er mye bedre til å ordlegge seg og forklare enn hva jeg er, så les hans svar for bedre forklaring av det jeg har prøvd å si.

Jeg ser den, men ser ikke relevansen til Lyoness saken. Du diskuterer et lovverk som regulerer nettgambling, et lovverk satt til å sørge for at Norsk Tipping opprettholder sitt politisk vedtatte monopol på spilltjenester, samt forbud mot å reklamere for andre nettgamblingselskaper i Norge.

 

Pyramideliknende omsetningssystemer er forbudt i de aller fleste vestlige land ved lov, selv om oppfølging av lovverket varierer sterkt fra land til land. Selv EU sitt lovverk omtaler pyramideliknende omsetningssystemer som urimelig handelspraksis, og er forbudt å drive, delta i og utbre, Ref: EUs rammedirektiv 2005/29 EF om urimelig handelspraksis.

 

Lotteriloven er ganske presis, og det er ingen unntak fra hovedregelen i lovteksten (eller ihht rettspraksis). Lovteksten sier at det bl.a. er forbudt å delta i og utbre pyramideliknende omsetningssystemer. Så med andre ord er det ingen åpninger for skisserte situasjon i Lotteriloven, og det blir derfor som å sammenlikne epler med pærer, da det er to ulike lovverk med to forskjellige intensjoner og utøvelser, hvor Lotteriloven er helt tydelig i sin utforming: Det er forbudt.

 

Det er mye mulig at du kan unngå radaren og unngå straff som enkeltindivid ovenfor utenlandske pyramideliknende omsetningssystemer, men blir du tatt for å være deltaker i, eller i å utbre pyramideliknende omsetningssystemer, risikerer man straff i form av bøter og fengsel i inntil 3 år.

 

PS: Spilltjenester på nett (nettgambling) er i utgangspunktet ikke ulovlig, verken i Norge eller andre vestlige land, mens pyramideliknende omsetningssystemer er ulovlig ihht lov i de aller fleste land, da dette sees på som organisert kriminell virksomhet og urimelig handelspraksis.

Endret av Tjo-Bing
Lenke til kommentar

(...)

 

Du sier veldig mye om hvor etisk ditt markedsføringsselskap er, men for meg så høres det det du sier mer ut som en hobby for deg og de involverte hvor du ikke nødvendigvis regner arbeidstimer som minus i regnskapet. Uten krav til inntekter er det langt enklere å drive etisk.

 

Du klaget på at Lyconet ikke har kompensasjonsplanen tilgjengelig på en offentlig nettside, hvor er ditt firma sin nettside hvor vi kan lese alt om deres opplegg?

 

Med tanke på at ingen har klart å lage ett MLM hvor ikke noen av(oftest de fleste) deltagerne taper penger på systemet stiller jeg meg litt tvilende at en ukjent nordmann klarer det.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg hadde ikke tenkt å skrive et ord om dette, men jeg har NWM, MLM, direktesalg som min hovedinntekt, jeg betaler både skatt og moms med eget firma...startet opp i 2007 og etter masse hardt arbeid, produktpresentasjoner, knallhard jobbing med teamet som også jobber etter min opplæring så har jeg en viss peiling...og det jeg aldri har forstått er hvordan folk tror de kan kjøpe seg opp i level...vi kaller det noe annet men det er samme prinsippet. Jeg har ALDRI kjøpt inn produkter for å lagre (øke poenger for høyere tittel), jeg startet med å holde partyer, når bestillingene kom inn og ble betalt så ble varene bestilt...de første årene var hovedsaken av inntektene fra retailsalg, etterhvert kom det andre som ville gjøre det samme og ordganisasjonen vokste...jeg har aldri pushet noen, ei heller overdrevet hverken inntektspotensialet, eller noe som JEG synes er uetisk...alle i mitt team har fått beskjed om at dette dreier seg om hardt arbeid, det er enkelt, men ikke lett... Poenget med denne måten å jobbe på er at du skal tjene penger, ikke bruke dem.

 

Jeg følger teamet nøye opp...ingen får lov til å "hamstre" produkter...ingen MÅ kjøpe dyre pakker eller lignende, ingen MÅ kjøpe noe som helst faktisk...de læres opp til å tjene penger, ikke bruke dem...og inntil de har råd til å handle noen demoprodukter så får de bruke mine...jeg holder også "partyer" inntil de er sikre på produkter og måten å jobbe på... (de fleste i teamet har forøvrig startet som kunder og begynt å jobbe fordi de likte produktene)

 

Det som er så utrolig synd er at det er sykt mange som har opptrått på en sånn måte at også mitt selkap har et tynt rykte...de fleste som blir opplært av meg er rimelig overrasket over min måte å jobbe på...men den gir resultater som jeg kan stå inne for, og jeg kan med hånden på hjertet si at ingen av mine venner, eller familien min, har snudd ryggen til meg gjennom disse årene...de VET at jeg er seriøs...og hvorfor skal jeg sette mitt navn og rykte på spill for "raske" penger som vil forsvinne rasende fort om man opptrår uærlig og hyper opp...

 

Synd at løken var for feig til å fortsette diskusjonen for jeg har blitt forsøkt "pitchet" til Lyoness/Lyconet mange ganger gjennom de siste årene...sikkert fordi jeg har en viss suksess i bransjen...og som dere andre skriver...tallene går ikke opp, og et "selskap" som er så feig at de ikke våger å ha kompensasjonsplanen sin offentlig på egen nettside får meg virkelig til å spekulere...jeg påstod allerede dengang Lyconet ble lansert at dette måtte være en god gammel pyramidesvindel...

 

Kjenner flere som har hoppet over fra mitt selskap til Lyoness fordi det var så "vanskelig" med alt dette produktstyret, men hvordan de har samvittighet til å lure både potensielle prospekter med luft og knappenåler er over min fatteevne, for ikke å snakke om å lure sine egne familier...kjenner i alle fall 3 stk som nå må selge boligen sin for å betjene lån som er tatt opp for å kjøpe seg opp i systemet via skyer og rabattkuponger...uten å informere ektefeller/samboere...den som er verst ute har brukt over 600K på skyer og rabattkuponger (knapper og glansbilder)...og guruen deres Eric Worre...vel (for å bruke Lyoness sitt system) kom kun til level 2 i det selskapet han var en del av...og det vet jeg fordi han var i det samme som meg... Så til "Løken" Jeg KAN network marketing, OG jeg har suksess...men DITT selkap kunne jeg ALDRI drømme om å befatte meg med...til det er jeg alt for glad i min familie, og mine venner som stoler på meg fordi de VET at jeg er ærlig og redelig...og at det jeg sier holder stikk... I tillegg spør han om hvorfor vi mener det er ulovlig, vel...nå er det Lotteritilsynet som mener dette er ulovlig, og nei...det norske Lotteritilsynet kan ikke få stengt Lyoness i andre land, men jeg vet at flere andre lands myndigheter følger denne saken nøye, om de kommer til å gjøre noe med det er en annen sak.

 

Skal også si at det var mange som hypet opp mitt selskap i perioden 2009 - 2014...og de er ikke der lengre...nettopp fordi de hoppet til Lyoness...gjennomgangstrekket for de som hyper og pusher folk til å bruke penger er at de hopper fra selskap til selskap...gresset er kanskje grønnere på den andre siden? De av oss som er seriøse kaller disse for MLM-h*rer...

 

Den eneste grunnen til at jeg startet dengang i 2007 var at jeg ble såpass syk at jeg ikke kunne fortsette i jobben min, jeg hadde jobbet som leder (ikke sjef) i mange år og holdt på å gå på veggen hjemme...så på dette som en mulighet til å komme meg litt ut da jeg hadde overskudd til det. Siden jeg sakte jobbet meg opp til ei anstendig lønn så har jeg sluppet unna Nav, de første årene takket være min ektefelle som kunne forsørge meg. Er jeg millionær: NEI, kommer jeg til å bli millionær: tvilsomt, om jeg ikke vinner i Lotto da :) Dette er en JOBB, en morsom jobb, men ikke noe jeg kan kjøpe "luft" i for å tjene meg søkkrik.

 

Forøvrig, for å registrere seg i et annet land for å fortsatt få provisjoner skal normalt betinge at du bor i landet fordi du må ha en viss form for tilhørighet til landet for å opprette bankkonto for utbetaling av provisjon...i alle fall er det sånn hos oss......avslutter her fordi jeg er dødstrøtt :)

Hva heter firma du jobber for ?

Jeg syntes dette ble litt for rosenrødt fremstilt.

Jeg kjenner selv noen jenter som driver med MLM og de har alle store lagre med masse piss .

Ingenting som selges innen MLM er så billig og bra at du ikke kan kjøpe dette i en butikk ved behov . om det er sminke heller kremer heller oljer heller kosthold

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva heter firma du jobber for ?

Jeg syntes dette ble litt for rosenrødt fremstilt.

Jeg kjenner selv noen jenter som driver med MLM og de har alle store lagre med masse piss .

Ingenting som selges innen MLM er så billig og bra at du ikke kan kjøpe dette i en butikk ved behov . om det er sminke heller kremer heller oljer heller kosthold

Det er ikke rosenrødt overhode...det er sånn det skal være...hva er poenget med å ha lager når varene er et tastetrykk borte...greit man må vente noen dager på de, men hva så....og jeg jobber for mitt eget firma, men bruker produktene til et annet firma...navnet er helt uvesentlig...både på det ene og det andre  :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke rosenrødt overhode...det er sånn det skal være...hva er poenget med å ha lager når varene er et tastetrykk borte...greit man må vente noen dager på de, men hva så....og jeg jobber for mitt eget firma, men bruker produktene til et annet firma...navnet er helt uvesentlig...både på det ene og det andre  :)

 

Å bruke dropshipping må ikke blandes med markedsføringsstrategien, og hvorfor kritiserer du Lyoness for manglende åpenhet når du selv ikke er villig til å gi navnet på ditt firma?

 

Mest logiske forklaringen er at alt ikke er like roserødt som du beskriver og du vet at ved å navngi firma kommer mennesker her i tråden til å sjekke opp og påpeke dette. 

Lenke til kommentar

Det er ikke rosenrødt overhode...det er sånn det skal være...hva er poenget med å ha lager når varene er et tastetrykk borte...greit man må vente noen dager på de, men hva så....og jeg jobber for mitt eget firma, men bruker produktene til et annet firma...navnet er helt uvesentlig...både på det ene og det andre :)

Hva er produktene du selger da ?

Lenke til kommentar

Å bruke dropshipping må ikke blandes med markedsføringsstrategien, og hvorfor kritiserer du Lyoness for manglende åpenhet når du selv ikke er villig til å gi navnet på ditt firma?

 

Mest logiske forklaringen er at alt ikke er like roserødt som du beskriver og du vet at ved å navngi firma kommer mennesker her i tråden til å sjekke opp og påpeke dette.

Eller kanskje fordi topic er Lyoness/Lyconet?? Trenger ikke være mer komplisert enn som så?

Lenke til kommentar

Det er ikke rosenrødt overhode...det er sånn det skal være...hva er poenget med å ha lager når varene er et tastetrykk borte...greit man må vente noen dager på de, men hva så....og jeg jobber for mitt eget firma, men bruker produktene til et annet firma...navnet er helt uvesentlig...både på det ene og det andre :)

Lyoness / My World har heller ingen produkter på lager og alt de driver med innen casback world er et TASTETRYKK unna

Lenke til kommentar

Eller kanskje fordi topic er Lyoness/Lyconet? Trenger ikke være mer komplisert enn som så?

 

Det kan diskuteres om det skal være i en egen tråd, mitt poeng var å kritisere hennes tilnærming til Lyoness som var at det var firmaet i seg selv som var problemet og ikke forretningsmodellen. Min oppfatning er at det er forretningsmodellen som er problemet med Lyoness/Lyconet og det er ingen måte de kunne få dette til å fungere uten å endre forretningsmodell.

 

Lyoness har ingen produkter overhode. Vesentlig forskjell. Dette er en virksomhet som selger markedsføring, og hvor utveksling av en vare er en sak mellom forbruker og tilbyder.

 

Hufsetufs selger også mest sannsynlig markedsføring, selvfølgelig kan vi ikke vite sikkert uten å kjenne til konseptet(som hun nekter å uttale seg om). Ett produkt trenger ikke nødvendigvis være en fysisk ting heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...