Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Hadde jeg vært Hubert i øserike og sjefen i My World ville jeg dem 18 juni når prosjekt X skal utbetales sagt til Duesund og hans disipler at de ikke vil få noe bonus pga deres strategi i Norge med aggressiv verving og uten nok casback medkemmer og butikker i bunnen har gjort en jevla dårlig jobb og det så elendig at lotteritilsynet stenger hele landet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde vært knall om de norskfødte «presidentene « fikk smake sine egne argumenter . Pga Norge er så rikt har investering i skyer gått over inntekt på handel . Dette er jo noe spesielt toppledere burde vært klar over og forhindret underveis . Seriøse ledere ville jo forhindret at det ble så «skjevt « . Ikke pushet luft på forbruker , men manet til forsiktighet . at lotteritilsyn har vært på ballen noen år er jo ingen hemmelighet ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gode ledere hadde jo fått disse grafene til å samstemme . De hadde jo ikke solgt flere skyandeler enn det som var forsvarlig innenfor handels-balansen Gode ledere holder seg innenfor loven og bygger opp og sikrer sine «ansatte . Direkte sleipt visst de kan hente seg ut gedigne bonuser i prosjekt x, mens de hardtarbeidende undersåttene knapt har til salt i grøten .

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nu ska vi ta allt från början igen, det är nått sjukt vad ni hackar på ett system som ni inte ens begriper till 50%.

 

För att ett system ska vara ett pyramidspel så måste alltid den som bjöd in dig tjäna mer en den som är under dig, det är lite grundtanken med ett pyramidspel. Att man ska få in betalande personer under dig och sen gynnas av deras pengar som dom puttar in.

 

Jag är aktiv i lyoness och har varit det sen februari 2017, och jag har gått om 5 steg uppåt i leden i intäkter per månad. Jag tjänar alltså mer per månad än vad mina 5 närmaste steg uppåt gör, där det 5 och fjärde och tredje steget har varit med i över 5 år.

 

Hur är då detta möjligt i ett pyramidspel? Hur kan jag tjäna mer pengar varje månad än vad dessa personer gör som är anledningen till att jag är med?

 

Jo för att jag har valt att bygga ett nätverk som genererar pengar och är fritt fram för alla att göra.

 

Jag har fått med 5 företag som har delat ut kort och då tjänar jag på det. Vilket inte är mer än rätt för jag har gjort ett arbete som jag sen ska få betalt för. Ingen av er jobbar väll gratis?

 

Allt detta kan jag bevisa hur lätt som helst, kan till och med skärmdela mitt skrivbord ifall det är nån som är intresserad av att se hur det ser ut.

 

Om vi då ska ta ditt exempel så stämmer det väldigt bra om man bara är ute efter gratiskunder för då kan man som mest tjäna 0.5% per inköp. Och ifall man vill tjäna 25000 i månaden på att ge ut gratiskort, ja då får du fan ta mig dela ut kort men om du lyckas med det så är du fan förtjänt av 25000 i månaden.

 

Men ditt exempel fallerar när vi pratar om molnen, då är inte inga ynka 0.5% utan snittet ligger på 2.5%.

 

Och då snackar vi folk från hela världen som gör sin dagliga konsumtion och får rabatt på dom köpen samtidigt som vi kan göra oss en hacka tack vare att vi har sponsrat pengar till My World så dom ska ha pengar till att kunna utveckla hela detta företaget som är så mycket större än vad nån av er någonsin kunnat drömma om. MLM är nått av det mest ärliga företags lösningarna som finns, det finns inga skillnader på ifall du är man eller kvinna, svart eller vit, kort eller lång utan du har EN kompensationsplan som ger alla lika mycket betalt OAVSETT hur du ser ut eller vart du kommer ifrån. Den verkligheten ser vi inte i nått företag någonstans i världen.

 

Sen är folk så oerhört korkade som tror att om jag köper ett moln så kommer jag och tjäna 13 miljoner eller vad dom norska presidenterna säger, det är total bullshit! Men häng för fan inte Lyoness för andras fel. Jag räknar med att göra ca 2-3 gånger pengarna per moln jag köpt per år. Så om jag har köpt 1 moln för 14250 svenska kronor så hoppas jag på att jag kanske kan tjäna ca 30-40k per år på den andelen. Om det blir resultatet blir jag väldigt nöjd!

 

Sen att det är "hallejuha stämning" på eventen är bara sånt man får ta, vem fan bryr sig ärligt talat?

 

Sen har du fel petter100 angående presidentbonusen, Terje kommer inte få några 150miljoner.

 

Det han kommer få är 75miljoner eCredits som är våran egna valuta som är bunden till Euron som kommer nästa år.

 

Alltså är dom pengarna helt värdelösa tills nästa år när valutan kommer och sen får vi se hur våra företag ställer sig till att ta emot denna valuta. Men även där måste man först arbeta för att få ut dom 75 miljonerna, det är inte färdiga pengar utan dom måste arbetas ut.

Endret av Kurwaslide
Lenke til kommentar

Hæhæhæ... Vel... Om de norske presidentene og markedsførere går utover bla markedsførings loven? Hva forventer du da folk skal gjøre? Sitte stille i båten og håpe det går over?

Flott!

 

Det dom räknar på är ifall hela jävla världen kommer ta ett kort och allt är frid och fröjd men så ser inte verkligheten ut.

 

Man får ha lite sunt förnuft när man slänger in pengar i olika sorters system för att få avkastning och så får man också vara beredd på att förlora pengar, även om det är i princip omöjligt att förlora pengar i detta systemet då du alltid kan handla tillbaka dina pengar.

 

Dock kan man ju snart inte det i Norge för att ni ropar efter vargen hela tiden!

Lenke til kommentar

Nå kom svensken inn og satte oss på plass her...

 

Lyoness er uansett et bullshit-selskap, uavhengig av dine argumenter (som jeg stort sett ikke er enig i, dog har du noen fornuftige innspill) og denne form for pyramidelignende omsetningssystem må dø. Nå har vi i Norge sådd frøet, igjen. Måtte resten av verden følge etter..

 

Til opplysning: Hubert & co har tapt i rettsak i Graz hele 2 ganger. Stuerent og rettferdig? I think not! Lovverket er for svakt til å «naile» denne typen lyssky virksomhet bare.. og det håper jeg endres.

Endret av Tåketrollet
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Absolutt:)

Jeg skulle derimot likt p sett litt mer folkeopplysning om det og bedre lovverk:)

Venter på at folkeopplysningen (nrk og ingen_liker_å_bli_lurt på facebook) , svindeljegerne (Kjell-Ola Kleiven) Luksusfellen, Insider (fem og max) , FBI (nrk) , tv2 hjelper deg og diverse andre avsløringsprogrammer skal ta for seg lyoness og tilsvarende :)

 

Når en ser hvor store summer folk taper på dette her så burde det få like mye mediaoppmerksomhet som nigeria svindek, datingsvindel og tilsvarende.

Ja, det er jo dette vi venter på.. å få det ut til allmennheten! Før enda flere biter på. Og sorry mac, men tar en agnet NÅ etter at Lotteritilsynets vedtak er viden google-kjent (med et tastetrykk), så er man rett og slett naive idioter.

Lenke til kommentar

Kurvaslide :Så da er vi vertfall enige om at norske markedsførere og presidenter har tatt munnen litt for full når de aggressivt har gått ut og estimert 10 ganger utbytte av skyer ? Å visst du googler lyoness kommer det opp flere treff på at det er scam enn at det er «fremtiden « ?

Endret av NestenLurt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

För att ett system ska vara ett pyramidspel så måste alltid den som bjöd in dig tjäna mer en den som är under dig, det är lite grundtanken med ett pyramidspel. Att man ska få in betalande personer under dig och sen gynnas av deras pengar som dom puttar in.

 

Nei, nei, nei! Dette er en bløff som spres av pyramideselskapene for å forsøke å unngå pyramidestempelet. Du vil aldri finne en slik uttalelse fra Lotteritilsynet, Forbrukertilsynet eller andre som har kjennskap til lovverket, ganske enkelt fordi dette slett ikke er et kriterium for ulovlig pyramidespill. Når noen forsøker å spre en slik påstand er det altså en garanti for at de forsvarer et pyramidespill.

 

I Lyoness er det som i alle andre MLM-selskap fullt mulig å verve en person, for så å sette seg på rattata og ikke gjøre noe annet enn å innbetale den løpende deltakeravgiften. Så viser det seg at den personen man vervet er en rasende dyktig rekrutterer, og han etablerer da et nettverk på 500 personer under seg. Man vil da motta provisjoner fra arbeidet som denne personen gjør, men normalt er det slik at bonusene avtar i prosent jo flere ledd man har mellom seg og den som verves, evt. at det foreligger andre mekanismer som gjør at det avsettes mest hos den som står for selve vervingen. I Lyoness' tilfelle er den såkalte balansebonusen medvirkende til en slik mulighet, altså at man kan tjene mer enn sin upline. Om det er teoretisk mulig er praksis noe helt annerledes, og i nesten samtlige tilfeller vil kompensasjonsplanen til Lyoness effektivt sørge for at upline tjener mer enn downline. Det skal veldig store forskjeller i aktivitetsnivå til før noen tjener mer enn sin upline.

 

I mange MLM-selskaper opereres det imidlertid med såkalt matching bonus, noe som er med på å sikre at det i praksis alltid er dem som verves først som tjener mest. Likevel omtales MLM stadig som verdens mest rettferdige forretningsmodell der man kun jobber for seg selv og ikke bare gjør sin sjef rik som når man har en vanlig jobb. Analyserer man oversiktene over gjennomsnittsutbetalinger pr. nivå finner man raskt ut at det er en langt større forflytning av penger til de få i toppen enn i et stort konsern i det vanlige forretningsliv.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så da er vi vertfall enige om at norske markedsførere og presidenter har tatt munnen litt for full når de aggressivt har gått ut og estimert 10 ganger utbytte av skyer ?

 

Ja det tycker jag absolut om vi tar österrike som ett exempel.

 

Kostade 14250 svenska

 

Gav tillbaka ca 7500 svenska första dagen efter 2 års uppbyggnad. den 21 dec 2017

 

Har sen dess gett ungefär 500 svenska varje månad.

 

Ett moln finns i 6 år.

 

Så om vi räknar bort 24 månader av 72 så har vi kvar 48 månader.

 

48 x 500 = 24000 + dom 7500 som betalades ut för dom första 24 månaderna.

 

Så en investering på 14250 ger i detta fallet 31500kr tillbaka, så ifall du inte har lyckats att handla så mycket så att du har fått tillbaka dina 14250 som du hade som rabattcheckar har du bara lyckats och dubbla pengarna på 6 år. Men om du gör som jag och har lyckats få tillbaka 70% av alla pengar så kommer du att göra 3 gånger pengarna.

 

Nu ska vi ta i beaktning att österrike är ett ganska litet land.

 

Men om vi däremot kollar på Italien molnet eller Polen molnet tror jag personligen det blir oerhört mycket bättre, men vi ska inte nämna norden molnet för det kommer bli fruktansvärt dåligt speciellt nu när Norge försvinner. Men det är så det är när man chansar på saker, ibland vinner man och ibland förlorar man. That's life, satsa aldrig pengar du inte har råd att förlora oavsett om det är aktier, moln eller en sketen trisslott.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, nei, nei! Dette er en bløff som spres av pyramideselskapene for å forsøke å unngå pyramidestempelet. Du vil aldri finne en slik uttalelse fra Lotteritilsynet, Forbrukertilsynet eller andre som har kjennskap til lovverket, ganske enkelt fordi dette slett ikke er et kriterium for ulovlig pyramidespill. Når noen forsøker å spre en slik påstand er det altså en garanti for at de forsvarer et pyramidespill.

 

I Lyoness er det som i alle andre MLM-selskap fullt mulig å verve en person, for så å sette seg på rattata og ikke gjøre noe annet enn å innbetale den løpende deltakeravgiften. Så viser det seg at den personen man vervet er en rasende dyktig rekrutterer, og han etablerer da et nettverk på 500 personer under seg. Man vil da motta provisjoner fra arbeidet som denne personen gjør, men normalt er det slik at bonusene avtar i prosent jo flere ledd man har mellom seg og den som verves, evt. at det foreligger andre mekanismer som gjør at det avsettes mest hos den som står for selve vervingen. I Lyoness' tilfelle er den såkalte balansebonusen medvirkende til en slik mulighet, altså at man kan tjene mer enn sin upline. Om det er teoretisk mulig er praksis noe helt annerledes, og i nesten samtlige tilfeller vil kompensasjonsplanen til Lyoness effektivt sørge for at upline tjener mer enn downline. Det skal veldig store forskjeller i aktivitetsnivå til før noen tjener mer enn sin upline.

 

I mange MLM-selskaper opereres det imidlertid med såkalt matching bonus, noe som er med på å sikre at det i praksis alltid er dem som verves først som tjener mest. Likevel omtales MLM stadig som verdens mest rettferdige forretningsmodell der man kun jobber for seg selv og ikke bare gjør sin sjef rik som når man har en vanlig jobb. Analyserer man oversiktene over gjennomsnittsutbetalinger pr. nivå finner man raskt ut at det er en langt større forflytning av penger til de få i toppen enn i et stort konsern i det vanlige forretningsliv.

 

Jag kan visa dig att jag tjänar mångt mycket mer än min upline. Vi har flera åtgärder som gör att vi inte är ett pyramidspel, du snackar om praxis hit och det brukar vara så i MLM, men så är det inte i Lyoness.

 

Om jag bjuder in ENDAST dig och du gör ett fantastiskt jobb så hade jag inte tjänat en endaste krona, förutom den lilla vänskapsbonusen när du handlar på 0.5%.

 

Säg till när du vill se min inloggning, kan dela via skype, discord, zoom.

Lenke til kommentar

Det dom räknar på är ifall hela jävla världen kommer ta ett kort och allt är frid och fröjd men så ser inte verkligheten ut.

 

Man får ha lite sunt förnuft när man slänger in pengar i olika sorters system för att få avkastning och så får man också vara beredd på att förlora pengar, även om det är i princip omöjligt att förlora pengar i detta systemet då du alltid kan handla tillbaka dina pengar.

 

Dock kan man ju snart inte det i Norge för att ni ropar efter vargen hela tiden!

En skulle tro at det de regner på ville vært opplyst om? Synes du ikke?

Kreative kalkyler har aldri vært særlig populært i Norge, sikkert ei i Sverige. Vi kaller det bla økonomisk svindel.

Og svindler du noen så kan du fort bli holdt ansvarlig. Du må gjerne betegne det som å rope etter ulv, men sånn er det altså. Du trenger ikke like det, men men.

 

Uansett er det merkelig at feilaktig informasjon presentert av representanter tenderer til å være tilfelle i andre land?

Du nevner Østerrike? Jeg hører tidvis om den såkalte suksessen der. Vunnet i høyesterett og greier. Men neida.

Stemmer ikke.

Så hva med det du skriver? Det stemmer jo heller ikke? Nok en bløff? Hva skal vi da så tenke og tro om dette?

En bør selvfølgelig tenke godt over alle investeringer en gjør, så hvorfor holde det i mot folk at vi går etter påstandene dere presenterer?

Er det slik dere roper etter ulv i Sverige?

 

Javel.

Endret av Moskasi
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Selv om jeg er prinsipielt imot alt som kan ligne pyramidespill , høres det ut som at du har en mer realistisk holdning til utbytte av kundesky .Samt det faktum at man ikke må satse penger man ikke har råd til å tape

 

Sån är även jag, skulle aldrig drömma om att lura nån annan för att få egen framgång, sen finns det absolut dom som gör det och kommer alltid att finnas rövhål i alla branscher. Men man kan inte hata Lyoness för nått som egentligen är utom deras kontroll.

Lenke til kommentar

En skulle tro at det de regner på ville vært opplyst om? Synes du ikke?

Kreative kalkyler har aldri vært særlig populært i Norge, sikkert ei i Sverige. Vi kaller det bla økonomisk svindel.

Og svindler du noen så kan du fort bli holdt ansvarlig. Du må gjerne betegne det som å rope etter ulv, men sånn er det altså. Du trenger ikke like det, men men.

 

Uansett er det merkelig at feilaktig informasjon presentert av representanter tenderer til å være tilfelle i andre land?

Du nevner Østerrike? Jeg hører tidvis om den såkalte suksessen der. Vunnet i høyesterett og greier. Men neida.

Stemmer ikke.

Så hva med det du skriver? Det stemmer jo heller ikke? Nok en bløff? Hva skal vi da så tenke og tro om dette?

En bør selvfølgelig tenke godt over alle investeringer en gjør, så hvorfor holde det i mot folk at vi går etter påstandene dere presenterer?

Er det slik dere roper etter ulv i Sverige?

 

Javel.

 

Ber om ursäkt för att min norska är väldigt dålig märker jag när jag läser här, ifall jag tolkar nått fel.

 

Molnen bygger på antaganden, ju mer folk som tar ett kort och ju mer konsumtion som sker på korten är det som styr hur mycket pengar vi får tillbaka. That's it.

 

Så dom väljer att räkna högt och jag väljer att räkna lågt för att inte bli besviken eller lura någon.

 

Givetvis om det är folk som lurar in folk och lovar gastronomiska summor så borde det bli konsekvenser för ett sådant uppförande.

 

Det finns ingen succé i Österrike att tala på, dom länderna där det är en succé är egentligen öst-europa, Polen, Tjeckien, Makedonien, Grekland, Italien, Slovakien osv.

 

Det första jag gjorde när jag gick med i detta var att plugga på, jag blev "lovad" av en president i Sverige att jag skulle tjäna ca 25.000kr i månaden på ett Norden moln. Detta tyckte jag lät på tok för bra för att vara sant och såhär i efterhand så ser man även det, om jag tjänare 500kr i månaden per andel jag har i norden så får jag nog vara glad.

 

Men givetvis så valde jag att göra en egen uträkning och ta fram egna siffror och kom fram till en betydligt lägre summa. Man måste vara källkritisk hela tiden.

Lenke til kommentar

Hva da når opplæringen av markedsførerne foregår i regi av Lyconet? Argumentene kommer fra Lyconet.

Når kan vi da i såfall holde Lyconet ansvarlig mener du?

Aldri?

 

Vi är alla independent marketers så vi ansvarar för vår egen utbildning samt att den informationen vi för vidare är så nära sanningen det går. Jag är ingen proffs i juridik och framför allt inte norsk sådan, men i Sverige vill jag påstå att vi aldrig kan hänga Lyconet för detta.

 

Det som vi däremot kan göra är ju ifall dom skulle hålla utbetalningarna från molnen, för vi har ett kontrakt som ger oss rätten till utbetalning.

Lenke til kommentar

Det dom räknar på är ifall hela jävla världen kommer ta ett kort och allt är frid och fröjd men så ser inte verkligheten ut.

 

Man får ha lite sunt förnuft när man slänger in pengar i olika sorters system för att få avkastning och så får man också vara beredd på att förlora pengar, även om det är i princip omöjligt att förlora pengar i detta systemet då du alltid kan handla tillbaka dina pengar.

 

Dock kan man ju snart inte det i Norge för att ni ropar efter vargen hela tiden!

Hva selger ditt nettverk?

 

Boka "Svenske Krigshelter" ?

8 blanke sider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...