Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Tja, dette kan også være en gavepakke til Lyoness ved at de nå har verdens beste unnskyldning for å utsette eller omgjøre de lovede utbetalingene.

De hadde jo vært knall om Duesund og kompani ikke fikk noe bonus i prosjekt X pga Norge stenges og de vil snart falle i level hele A gjengen :) Pga deres strategi i Norge om verve nye PM og selge skyer og ESP aggresitv uten tenke på fylle på med nok casback medlemmer og butikker i bunnen som gjorde de havnet på kun 10 % handel så fortjener ikke de norske på toppen den bonusen

Endret av Petter100
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Morsomt hvordan Arnt Obsidian Grønbech, trønderen som var så voldsomt aktiv på facebook, kommenterte alle bildene til alle som deltok på lyoness og var kanskje den største pådriveren jeg har sett på det der... plutselig ikke finnes på facebook lengre? Tror postkassen hans der innpå er ganske full.

Endret av kraftkar
  • Liker 3
Lenke til kommentar

De har nok fått munnkurv hele gjengen, men driver på som aldri før i det skjulte. Med mini-seminarer, møter og webinarer + i de hemmelige gruppene på fb. De driter i all stans, det ser vi jo bare i brevet sendt til alle pm'er. Det er ikke nevnt med en setning. Men vi kan jo håpe at media har nådd ut til de fleste hva gjelder at myWorld er scam, så ikke flere går fem på nå.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Morsomt hvordan Arnt Obsidian Grønbech, trønderen som var så voldsomt aktiv på facebook, kommenterte alle bildene til alle som deltok på lyoness og var kanskje den største pådriveren jeg har sett på det der... plutselig ikke finnes på facebook lengre? Tror postkassen hans der innpå er ganske full.

Ja, jeg så det. Morsomt. Jeg har screenshot av facebook-sidene til flere foredragsholdere fra før og ser nå at enkelte har endret yrke/jobb. Men fortsatt ligger det flere bilder ute fra div seminarer osv med lyoness/myWorld tekst... Virkelig en smart gjeng

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hei! Har fulgt tråden siden januar og sett etter råd for å få vennene mine ut av bedrageriselskapet. Nå har jeg innsett at det ikke er noe mer jeg ønsker å gjøre for å prøve. Kan endelig fokusere på å få refundert mine penger.

 

Vet ikke hva som har skjedd med brukeren til Miven, men noen som vet hvordan man kommer fram om man ønsker å få pengene tilbakebetalt? Har vært inaktiv bruker siden desember ifjor og stoppet ESP i februar.

Lenke til kommentar

Er kopi av info brevet til LM/PM sendt tilsynet? Som Petter100 skriver så må vi følge ekstremt nøye med, for her er det ingen skrupler eller respekt å finne!!

Har (via via) fått et par tilbakemeldinger fra medlemmer som avfeier forbudet blankt. Ja, hjernevasken er utført 100% ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det som forbauser meg virkelig her er at de sier de har lovdt å drive med business as usual. De påstår at lottstift har brutt forvaltningsloven, men av repsekt for tilsynet og saken velger de å ikke rekrutere i denne perioden.

 

De sies at herr Terje Duesund har snakket med advokatene og de sier at de har lovdt å drive som før. Det finnes ingen beviser for at de har lovdt ingen tekst elle dokumenter som tilsier det, men de har dått beskjed om det. Morsomt at ett så serriøst firma ikke velger å gå ug offentligt med informasjon hvor det står at de har lovdt til å fortsette som før.

 

Kan også informere om at de drive med rekruttering enda, men vil ikke gjøre noe til partner før om først 3 uker. Men de fleste teamene har valgt å vente pga stormen rundt det antagligvis.

Lenke til kommentar

Dumme som brød. Unnskyld at jeg sier det, men det er fortsatt mange som er og blir hjernevasket. Mange er også fullstendig klar over hva de driver med,men ser på det som et nederlag å gi seg nå. De fortsetter nok å vedlikeholde ESP og kaste enda mer penger på sjøen. Først når skitselskapet er stengt ned, først da reagerer de - ved å hoppe på neste svindlertog. Det eneste som kanskje ville fått dem på bedre tanker ville vært en saftig bot eller fengselsstraff. Stakkers, stakkers mennesker.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hei

Jeg har vært med nå i litt over to år, er veldig fornøyd, er man bruker av cash back card så får man opp til 5% tilbake av varens verdi, samt man får shopping poeng som man samler opp, og de kan brukes i samme eller andre butikker som har reduserte priser på kampanje produkter når man man kjøper med disse shopping poengene. Dette er nesten som ved Coop kortet eller for Triumph kortet, men her har vi en kommentar vri i tillegg, som går på at man kan gi kort til venner og bekjente, og når de handler, så får du 0,5% av kjøpesummen (tilsvarer 5kr for hver 1000kr enn har kjøpt for)

Det beste er at man får rabatter på varene man skulle kjøpe allikevel, men varen ble kjøpt i den butikken som hadde Lyoness tilknytning, og butikken får dermed økt kundemasse samt mere lojale kunder.

Man får anledning å spare penger, samt tjene litt på andre du har gitt kortet til, når de bruker sitt cash back card. Nevner at medlemskapet som kunde er gratis, ingen gebyrer ved bruk av kortet, heller ingen årsavgifter, og du velger selv når og hvor du bruker kortet i de 47 landene de er åpne i, deriblant Norge ☺

Åssen føler du selv at dette gikk?

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Dere burde alle komme dere på et fellesmøte/fremføring av selskapet før dere uttaler dere om ting. Og jeg er helt sikker på at ingen av dere som sier det er pyramidespill faktisk har vært på et slikt møte. Få fakta før du går ut med noe!

 

Hvem ønsker vel ikke opptil 15% besparelse ved hvert kjøp i dagens 47 land (Cashback & Shoppingpoeng)? Men Trumf til 1% cashback, det skal dere ha! Hvor er logikken?? Det er gratis å registrere deg.

 

Noen ganger syntes jeg det er artig å lese at mennesker sier der er pyramidespill fordi jeg vet det er feil, men jeg syntes så utrolig synd på dere som ikke griper sjansen til å kunne SPARE mer!

Gikk jo bra dette her!

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...