Nyåret Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Hei. Jeg vil så gjerne få i meg hvitløk. Har dere noen tips til en billig og god måte å i seg den på? Det er mulig å kjøpe hvitløksbåter til 60 kr, men de holder seg bare i 4 dager og det blir for dyrt og 60kr x 2 hver uke blir for dyrt. Takk for svar. Lenke til kommentar
Imsvale Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Holder bare 4 dager? Hva slags hvitløk er det du har sett på? Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 (endret) Jeg kjøper hvitløk Sverige, koster vel rundt 100,- kiloen, jeg mener at prisen er ca den samme i Norge. Her i huset så holder hvitløken seg brått 6 måneder i kjøleskapet. Edit; Hva mener du med hvitløksbåter til 60,-? Slike man får kjøpt som ligger i olje? Endret 6. november 2016 av SlikGårNoDagan Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Er det så dyrt å kjøpe vanlig hvitløk i grønnsksdisken? Tror ikke det, og den holder seg langt mer enn 4 dager. Lenke til kommentar
kaaasen Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Hvitløken på butikken er ikke så dyr, men her i huset mugger den fort etter ei uke eller to i kjøleskapet. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Da ville jeg vasket godt ut av kjøleskapet, tror det er der problemet ligger. Lenke til kommentar
kaaasen Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Da ville jeg vasket godt ut av kjøleskapet, tror det er der problemet ligger. Jeg veit ikke helt. Vi pleier å vaske kjøleskapet (innvendig) hver 4. til 6. uke, sånn omtrentlig. Mulig grønnsaksskuffen skulle bært rengjort enda oftere. Lenke til kommentar
Tastaturskriver Skrevet 6. november 2016 Del Skrevet 6. november 2016 Hvitløk selger dem i alle dagligvarebutikker i Norge. Når det er sagt så er hvitløken som resten av maten som selges her i landet; av utrolig skrall kvalitet. I Norge er den inntørket og relativ smakløs, gjerne pakket i netting med tre stykker i slengen (med det resultat at man kaster halvparten). I EU selges de derimot vanligvis i løsvekt og når en lukter på dem så kjenner man faktisk noe, i tillegg til at det pipler ut saft i alle retninger når man kutter i dem, da det som selges er vesentlig ferskere. kaasen: Personlig har jeg et helt lager av mikrofiberkluter som brukes til daglig vask. Ca en gang i uka fukter jeg en klut lett og tørker over alle hyllene og skuffene i kjøleskapet. Tar ca ett minutt og når jeg er ferdig hiver jeg bare kluten i en bøtte. Er mye enklere og mer hygienisk enn disse generalvaskene med klor som folk bruker å holde på med et par ganger i året. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå