Gå til innhold

Forebygge hårtap, noen erfaringer med Swiss Hair?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen som har prøvd Swiss Hair før ????

 

nei, men som tynnhåret så har jeg sjekket det meste, og jeg kan si at det pr dags dato er like greit å la naturen gå sin gang. det er testosteronhemmere, hårtransplantasjoner etc, men jeg hadde frarådet alt sammen etter hva jeg har lært. og hår er ikke som gress der man kan "gjødsle" fram mer hår, men man kan stoppe håravfall med testosteronhemmere, med impotens som en mulig konsekvens på kjøpet.

 

jeg kommer aldri til å se håret igjen, men for å være ærlig så bryr jeg meg ikke så mye om det mer. jeg er snart 40 og det eneste som vokser på meg nå er magen, men det fine med å dra på årene er at du gir mer og mer blaffen. og det er herlig befriende.

Endret av marius77
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv begynte jeg å bli tynnhåret etter fylte 30, men det var aldri i mine tanker å prøve å gjøre noe med det.  Jeg tenkte at dette er naturen som går sin gang, og ikke noe unormalt.  Jeg tror ikke dette er noe problem, med mindre man gjør det til et problem.  Selv har jeg alltid hatt et avslappet forhold til det, og det tror jeg er den beste holdningen man kan ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...