Gå til innhold

Hjemmelaget pasta


Svar

Anbefalte innlegg

Hei :)
Noen som er gode på å lage pasta her?

Prøvd en del ganger, men jeg får den ikke elastisk slik den skal være, den blir for tør og sprekker når man drar i deigen.

 

Bruker 100g mel og 1egg.

Mulig norske egg er for små.

Har prøvd 6egg på 500g mel uten at det hjalp så mye.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Drit i oppskriften til en viss grad, lage mat handler om følelse også. Jeg har laget hjemmelaget pasta og slenger i ca det som står i oppskriften og tilpasser til konsistensen er bra. Prøv å lag deigen litt bløtere/seigere (eller omvendt) for hver gang til du finner ut hvordan konsistensen skal være.

 

Egg er av forskjellig størrelse så antall egg er litt dårlig å gå utifra.

 

Prøve denne kanskje? https://sortedfood.com/recipe/perfectpasta

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...