^fmj Skrevet 20. oktober 2016 Del Skrevet 20. oktober 2016 (endret) Jeg har googlet og lest og kommet frem til at det er trygt, men alltid greit med en second opinion. Vann, salt, oksefett, gjærekstrakt, grønnsaker 2,3% (gulrøtter, purre), sukker, aroma (med bl.a. MELK), oksekjøttekstrakt 1,7%, palmefett, fortykningsmiddel (xanthangummi, johannesbrødkernemel), karamelliseret sukker, persille, maltodekstrin, frugt- og grønsagsjuicekoncentrat (epler, løk, gulrøtter) glukose, krydderekstrakter, krydder (bl.a. hvitløk) Vann, salt, aroma, kjøttekstrakt, tomat, kalvebuljong, modifisert potetstivelse, syre (melkesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) Endret 20. oktober 2016 av ^fmj Lenke til kommentar
zeebra Skrevet 21. oktober 2016 Del Skrevet 21. oktober 2016 Ikke alltid gjærekstrakt er glutenfritt. Samme gjelder f.eks oksekjøttekstrakt og kryddersammensetninger, inkludert buljong. Du må nesten bare sjekke de ekstra nøye at de ikke inneholder komponenter med gluten. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå