Gå til innhold

Oppgraderingshjelp


ismarb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for svar, jeg opplever nr at skjermen min lagger. og jeg har vurdert å oppgradere til 2k 27 tommer 144hz . Da har jeg forstått det slikt at jeg trenger noe bedre. Jeg også en Samsung 55 7 serie tilkoblet. 

 

Prøv med litt feilsøking, som å kople fra TV'en og se om problemet fremdeles er der. Eller resett operativsystemet. Eventuelt bare bruk DDU og rense bort skjermkort driveren ordentlig, og reinstaller driver.

 

"2K" er forøvrig det samme som "FullHD" eller "1080p". Og man regner strengt tatt GTX970 fremdeles som god nok til den jobben for det meste.

 

Skjermer med 2560x1440 oppløsning kalles gjerne for "2,5K" eller 1440p skjermer.

 

Om du synes ditt GTX970 skjermkort allerede er blitt for svakt, så er det egentlig kun GTX1070 og GTX1080 som er relevante oppdgraderinger. Men jeg synes i dag man bør se på skjermer med en form for adaptive sync også. Det kan du lese litt mer om i FAQ i min signatur.

 

Om du kan leve med å gå ned på "Medium" grafikk preset en liten stund. Kan det være lurt å vente til over nyttår med oppgradering. Da skal AMDs Vega være på markedet, og der er nye skjermer med adaptive sync på vei som er veldig spennende.

 

Om du skal oppgradere i dag ville jeg gått for en av Dells G-Sync skjermer, og et GTX1070 skjermkort om du skal holde deg i nærheten av/under 10K. Ellers kan du vurdere å gå for GTX1080, som da vil holde deg enda lenger før du føler behov for å oppgradere igjen..

Endret av Gabri3L
Lenke til kommentar

CPU er fortsatt bra. Jeg har 970 selv, og med 1200x1920@60hz fungerer den fint fortsatt. Du kan oppgradere skjermkortet ditt til et 1070 eller 1080 hvis du har tenkt til å kjøre 1080p@144hz.

 

Jeg har ingen anbefalinger av 1080p-skjermer, men hvis du har lyst til å ta steget et hakk opp fra det, så vil jeg anbefale Asus PG279Q.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...