Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg koker to forskjellige egg samtidig. Greia er at jeg ønsker å vite hvilke egg som er hvilke etter oppkokinga. Under kokingen av eggene så blandes eggene sammen. Har der noen tips til en "skillevegg" som kan skille de to typene eggene fra hverandre? Ønsker ikke å bruke plastprodukter.

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snurre egga etterpå?

 

Hardkokte egg vil då ha fast kjerne og vil stoppe når du setter fingeren på egget for å stoppe det. Blautkokte egg vil fortsatt ha bevegelse sidan plommen er flytande og vil dermed fortsette å snurre sjølv etter at du har stoppa egget.

 

Alternativt setter du ett merke på egga, med feks tusj.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...