Gå til innhold

Erstatning for Bose QC15


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har hatt mine QuietComfort 15 i 6 år, nå, og de begynner å bli ganske så slitt etter mer eller mindre daglig bruk. Skumgummien på bøylen henger og slenger, men støykansellering- og lydmessig fungerer de fortsatt helt fint.

 

Uansett har jeg bestemt meg for å pensjonere dem i løpet av året, og heller se etter en erstatning.

 

Maks pris er 4000 kr, selv om jeg helst unngår å bruke så mye på noe som i all hovedsak blir brukt til og fra jobb, og når jeg en sjelden gang tar meg en flytur et eller annet sted.

De trenger ikke å ha headset-funksjon, da jeg stort sett aldri prater i telefon, og at de har mulighet for kablet bruk er også ganske viktig, siden jeg i all hovedsak bruker hodetelefonene mine med en Zune HD 64 GB (fungerer fortsatt strålende 6 år etter at jeg fikk den), med et filmkamera, eller med jobb-PC-en, men det kan være gret med BT opp mot mobilen (fucka minijack-inngang).

 

Som nevnt over, vil det i all hovedsak brukes til å høre på musikk, og der er jeg altetende. Svært fornøyd med lydbildet til Beyerdynamic DT 770 Pro, men har også storkost meg med lyden fra QC15, så så kritisk er jeg vel egentlig ikke. Så lenge jeg får sånn passe god lyd (kommer selvfølgelig til å teste hodetelefonene før kjøp, så at de finnes i fysiske butikker er et pluss) og god støykansellering (Bose-style), så er jeg fornøyd.

 

Har tenkt litt på Sony, B&O, og Bose, men dette er noen lunde ukjent farvann for meg, så alle tips og råd mottas med glede.

 

e: Heldekkende klokker er et must, men det sier vel seg selv.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ingen audiofil:

Har et par Bose QC15 jeg nettopp har erstattet ringene og bøylen på. Jeg hadde egentlig tenkt å "oppgradere" til QC35. Etter å ha testet dem en liten uke, bestemte jeg meg for å kjøpe nye puter til QC15. Fordi jeg fortsatt er usikker på om jeg vil ha QC15, bestilte jeg uorginale puter fra Ebay. Kostet meg rundt 70 kroner, og putene fungerer overraskende bra. Bruker stort sett bare QC15 på flyturer osv. 

 

Det er sikkert noe som er oppgradert lydmessig på QC35, men jeg opplevde dem fortsatt som "No highs, no lows, must be Bose". Jeg fikk ikke testet dem på en flytur.

For min del har det egentlig aldri vært et problem at lyden i QC15 er plattere enn med DT700 eller Q701/K701. Bruksområdet for dem har alltid vært forskjellig. Med QC15 er det først og fremst støydemping jeg er på jakt etter. Gjerne uten å sjenere folket rundt meg. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...