Nidhogg Skrevet 27. november 2003 Del Skrevet 27. november 2003 http://www.saklig.net/index.php?rediger=sann&nyhet=90 read and laugh Lenke til kommentar
razh0r Skrevet 27. november 2003 Del Skrevet 27. november 2003 Fy f***, så konge! Lenke til kommentar
ZprMario Skrevet 27. november 2003 Del Skrevet 27. november 2003 Hehe, den var bra... men så ikke godt ut nei Lenke til kommentar
DummeGaas Skrevet 27. november 2003 Del Skrevet 27. november 2003 Jeg kjenner de der, sånn på ordentlig. Køen for å ta på meg er der borte -> Lenke til kommentar
razh0r Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Broren min kjenner de fleste også! Han hacket jo siden demmers.. Lenke til kommentar
Rob3rt Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Da tar jeg på begge dere. Siden dere er så heldige å kjenne noen som koker en pizza Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Ingen som har prøvd å frityrkoke eller steike Grandi i steikepanne? Lenke til kommentar
Lch Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Smaken er altså den samme uansett tilberedningsmåte? *dukke* Lenke til kommentar
L.. Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Jeg har stekt grandi i panne. Tørreste pizza'en jeg noen gang har smakt. Kjeks med fyll på spør du meg. Har du hybel uten stekeovn og grandis på tilbud. = DOH. Lenke til kommentar
PlatinumFlyer Skrevet 28. november 2003 Del Skrevet 28. november 2003 Ikke rimelig delikat nei... Lenke til kommentar
FenrisC0de Skrevet 29. november 2003 Del Skrevet 29. november 2003 Det må prøves.. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 29. november 2003 Del Skrevet 29. november 2003 Minte meg om en episode fra Pondus. Der de står og prater om utrolige ting folk kan finne på å glemme. Som f.eks. å steke Grandiosaen uten å ta av plasten først, og Jokke tenker "men smaken var jo mye den samme". Lenke til kommentar
atrax Skrevet 29. november 2003 Del Skrevet 29. november 2003 (endret) Jeg har lenge hatt planer om å grille en grandis! Tar bare en kulegrill, legger aluminiumsfolie oppå risten, og grandisen oppå. Lukker igjen lokket og venter sigga et quatte. Det bare MÅ bli godt! Endret 29. november 2003 av atrax Lenke til kommentar
ballemann Skrevet 29. november 2003 Del Skrevet 29. november 2003 øæsj ass , det så ikke så veldig godt ut Lenke til kommentar
Dingot0m Skrevet 30. november 2003 Del Skrevet 30. november 2003 /me har fått ny livrett.. yummi Lenke til kommentar
KimNK Skrevet 30. november 2003 Del Skrevet 30. november 2003 Jeg har lenge hatt planer om å grille en grandis! Tar bare en kulegrill, legger aluminiumsfolie oppå risten, og grandisen oppå. Lukker igjen lokket og venter sigga et quatte. Det bare MÅ bli godt! Skal gå fint det, så lenge du legg folie elns. oppå grandisen slik at varmen slår ned igjen. Lenke til kommentar
fy_pokkers Skrevet 30. november 2003 Del Skrevet 30. november 2003 Smaken er altså den samme uansett tilberedningsmåte?*dukke* Blasfemi! RAAAAAGH! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå