Gå til innhold

sendo x


jorn_:-D

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er selvsagt en diskusjonssak, men det er spesielt tre aspekter som gjør Sendo X til en skikkelig killer-telefon:

 

SD-kort, som gjør det mulig å få inn mer en 256 MB lagringskapasitet på telefonen (1 GB pluss), slik at man kan bruke den som en fullverdig MP3-spiller og lagringsstasjon.

 

Størrelsen, og ikke minst designet, som gjør at dette er den første Series 60-telefonen som virkelig passer i lomma. Tenker da spesielt på at telefonen er 1 cm smalere enn SX1 og 6600.

 

Taletiden på 7 timer, som er en vesentlig forbedring fra den 4 timers taletiden til både SX1 og 6600.

 

På papiret gjør dette i mine øyne Sendo X til en telefon som er overlegen sine konkurrenter. Hvorvidt telefonen er dugende i det virkelige liv, er selvsagt en helt annen ting.

Lenke til kommentar

ZeRO: 1GB MMC er allerede annonsert og vil komme rundt nyttår. 512MB MMC har vært på markedet siden i sommer. MMC er mer utbredt enn SD og ligger ofte litt lavere i pris (unetydelig).

 

Merk at taletiden oppgis 4-7 timer. Tviler meget på at man noen gang vil oppnå 7 timer... 4-5 timer er nok det mest realistiske. Dessuten oppgir de standbytid på 100-170 timer, mens både SX1 og 6600 (?) er oppgitt med 200 timer.

 

Og Sendo X er større både i volum og på vekt enn SX1 ;)

 

Sendo X har bare GPRS klasse 8, mens SX1 (og 6600 vel?) har klasse 10. (NGage har i allefall klasse 10, ikke helt sikker på 6600..).

 

Så gjenstår det å se hvordan tilgangen til ekstrautstyr og kundeservice blir hos Sendo... :roll:

Lenke til kommentar

Og taletiden til 6600 oppgis til 2-4t og SX1 til "opp til 4 timer"... ;)

 

Er forsåvidt enig i at X stiller svakt både på GPRS med sin trege upload-hastighet, det senker nytteverdien til Opera og andre applikasjoner som er avhengige av skikkelig båndbredde opp mot nettet.

 

Ellers er det helt sant at større MMC-kort er på vei, men per i dag finnes det kun 256 MB kort i norske butikker mens SD-kort er tilgjengelig i størrelser på opp til 512 MB. De har dessuten tradisjonelt sett alltid ligget fremfor MMC-kortene i størrelse.

 

Forøvrig finner man en god preview av Sendo X hos Infosync:

http://www.infosyncworld.com/news/n/4354.html

Lenke til kommentar

Prøvde et SD i min SX1, det passer faktisk perfekt i stasjonen. Tydelig at den er bygd for SD-kort. Men desverre støttes det ikke av software, i allefall ikke enda.

 

Står i den artikkelen at den har blitz ('flash'), men det stemmer ikke helt. Det er bare et lys, liknende som det på Sharp GX20 og sikkert noen andre mobiler som jeg ikke kommer på i øyeblikket :)

Lenke til kommentar

Hvor mye vil den overføringshastighets-greia ( :D ) påvirke bruken. Er det virkelig stor forskjell? Som bredbånd ift. ISDN eller har det lite påvirkning for de (meg f.eks.) som ikke kommer til å surfe så veldig mye med telefonen?

 

Jeg har vært SX-1 fan lenge, men det tar litt lang tid nå. Tastene går jo an lære seg opp til å bruke, men jeg vil tro at Sendos taster likevel fungerer bedre.

 

(Kanskje må jeg spise i meg disse ordene hvis SX-1 kommer ut raskt og Sendo driter i Norge... Hvem vet? :blush: )

 

Hehe.

Lenke til kommentar
Står i den artikkelen at den har blitz ('flash'), men det stemmer ikke helt. Det er bare et lys, liknende som det på Sharp GX20 og sikkert noen andre mobiler som jeg ikke kommer på i øyeblikket :)

Nei men det sier vel seg selv. Skikkelig fotoblitz på telefonen ville nok tatt batteriet på en fire-fem "skudd" så er likegreit at det ikke er _blitz_. Fins forresten også sånn fotolys på Samsung X600.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...