Tanner Skrevet 28. september 2016 Del Skrevet 28. september 2016 Har prøvd meg en del på litt "vanskeligere" matlaging i det siste enn jeg vanligvis har gjort. Koriander og chili er veldig populært i mange av rettene jeg har prøvd meg på så langt, men det koster jo en del. 25,- for en bukett med koriander på rema, og jeg får ikke brukt halvparten før den visner. Chilien får jeg jo lagret en god stund, men er veldig dårlig utvalg av det jeg har sett, skulle gjerne fått tak i chili som er litt lenger ned på "hot" skalaen. Eneste jeg har funnet av svarte bønner er de grønne økologiske pappkartongene. 17,- for en liten boks, blir fort den mest kostbare ingrediensen av alle, og det er jeg ikke enig i at det skal være Lenke til kommentar
misanthrope Skrevet 28. september 2016 Del Skrevet 28. september 2016 Klipp planten og frys det du ikke bruker. Fortsett å vanne den. Klipp og frys hver gang det er kommet opp en del. Lenke til kommentar
Shirmah Skrevet 28. september 2016 Del Skrevet 28. september 2016 I omtrent en hvilkensomhelst innvandrerbutikk finner du sånt. Mye bedre utvalg og stort sett mye billigere enn rema er det og. Torggata, f.eks. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå